Bucătărie din MDF lucios cu insulă curbată în Moinești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-bucatarie-din-mdf-lucios-cu-insulă-curbată-in-moinesti-08

Atunci când ai la dispoziție un spațiu de dimensiuni mari pentru amenajarea bucătăriei, poți beneficia atât de o zonă bine definită pentru lucru, cât și o zonă de dining generoasă.

Întrucât scopul bucătăriei a căpătat mai multe roluri de-a lungul timpului, acum, în alegerea designului se ține cont de mai multe aspecte: cât timp vom petrece acolo, cât de des vom găti sau ce stil am abordat în restul locuinței pentru a păstra un stil uniform.

Spațiul destinat amenajării acestei bucătării permite poziționarea corpurilor de mobilier pe suprafața a doi pereți, oferind astfel o bună compartimentare pentru depozitarea celor necesare, compartimentare care include o serie de soluții și accesorii inteligente.

Pentru zona de lucru s-au realizat corpuri din MDF Alb lucios combinat cu MDF Negru lucios, blatul negru mat ajutând la crearea unui contrast interesant și elegant. Electrocasnicele au fost încorporate în piesele de mobilier, creând astfel un efect vizual plăcut.

În locul clasicei mese simple și pentru că spațiul a permis, a fost concepută o insulă curbată, metodă eficientă pentru optimizarea spațiului dar și utilă, aceasta ajutând la delimitarea zonei de bucătărie de cea de living.

Dinamica bucătăriei a fost schimbată cu ajutorul acestei insule pe mai multe niveluri, acestea fiind utile fie la prepararea alimentelor, fie la servirea mesei.

Configurarea aceste bucătării a ținut cont de nevoile, dorințele și recomandările clienților.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Bucătărie printată în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
martie 5, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 5, 2021
Apartament în Brașov
Laurențiu Grădinaru
noiembrie 27, 2020
Laurențiu Grădinaru
noiembrie 27, 2020