Amenajare Showroom ADF Onești

Când vine vorba de un spațiu de prezentare, în care clienții vin și încearcă să se convingă de ceva anume, amenajarea trebuie să fie realizată până la cele mai mici detalii. Întrucât prima impresie contează mai multe decât ai putea crede, trebuie ca fiecare element în parte să fie ales cu mare atenție.

De aceea, pentru designul acestui showroom am optat pentru stilul industrial. În felul acesta, am evitat mobilierul și accesoriile în exces și-am ales doar piese practice și utile. Spațiul este unul deschis și simplu, dar captează atenția prin prezența formelor geometrice, atât pe tavan, cât și a diferitelor corpuri de mobilier. În ultimii ani, acest trend a devenit extrem de popular, prin marginile și liniile exacte, care se integrează în diferite stiluri ambientale.

Deși încăperea este preponderent dominată de stilul industrial, putem vorbi de un industrial chic, deoarece am alăturat metalul cu sticla, pielea și lemnul. Întregul ansamblu inspiră și impresionează prin echilibru și textură. Din punct de vedere cromatic, se pot observa nuanțe reci de gri sau negru, combinate cu nuanțele calde ale maroului regăsit în lemn, dar și alb.

Printre materialele folosite, regăsim: PAL, MDF, blat compozit, cant ABS și structurile metalice, care alături de feroneria de la Blum au făcut o „echipă” grozavă. Rezistența, calitatea și precizia fac acest showroom să nu treacă neobservat. De asemenea, în cadrul acestui proiect, corpurile de luminat joacă un rol extrem de important, întrucât creează volum acolo unde e cazul și poate fi un element de decor de sine stătător.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Amenajare Seduction Studio Bacău
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 23, 2023
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 23, 2023
Cofetăria AnyCake din Onești
Laurențiu Grădinaru
martie 9, 2022
Laurențiu Grădinaru
martie 9, 2022