Baie de serviciu în nuanțe nude

O baie de serviciu ar trebui să ofere acces facil la toate obiectele sanitare și, bineînțeles, sentimentul că ești în siguranță. Chiar dacă spațiul alocat acesteia va fi unul mai mic decât pentru baia principală, ea trebuie să fie completă și funcțională.

Baia de serviciu nu poate fi ignorată așa că, în proiectul acesta, ne-am asigurat că integrăm cele mai bune soluții de amenajare și mobilier. Calitatea materialelor pe care le folosim ne-au ajutat de fiecare dată să creăm piese de mobilier pe care clienții să le îndrăgească. De asemenea, acestea reușesc să ofere siguranță dar și un aer modern mobilierului.

 

Alegeri de design pentru o baie de serviciu

 

Să amenajezi o baie pare floare la ureche, însă nu tot timpul este așa. E important să avem în vedere spațiile de depozitare, amplasarea obiectelor sanitare și a accesoriilor ce le însoțesc.

Pentru această baie de serviciu, accentul a căzut pe utilitate și funcționalitate. Avem dușul, toaleta și chiuveta, împreună cu o comodă spațioasă pentru depozitare. Rafturile și sertarele de sub chiuvetă facilitează organizarea tuturor produselor necesare în această baie. Toate acestea complimentează forma dreptunghiulară a băii, iar amplasarea lor în linie optimizează accesul.

Blatul ales, cu model travertin, este foarte plăcut din punct de vedere vizual și oferă un aer modern încăperii. Am păstrat aceleași nuanțe și în cazul faianței și gresiei, în timp ce pentru comodă am optat pentru o nuanță de alb. În zona dușului și a toaletei, atrage atenția faianța specială, cu model ca de burete și alternanța de nuanțe.

Mânerele și detaliile fine alese completează într-un mod armonios această baie de serviciu. Chiar și soluțiile de iluminare propuse contribuie la crearea unei atmosfere primitoare. Plafonul fals iluminat, precum și banda LED ce îmbracă în lumină peretele pe care sunt dispuse obiectele sanitare sunt completate de cele două mici candelabre amplasate la oglindă.

Ce a rezultat este o baie de serviciu simplă, micuță și de bun gust, ce surprinde prin aspectul plăcut și rezistența materialelor folosite.

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Hol cu accente turcoaz în Onești
Laurențiu Grădinaru
decembrie 2, 2020
Laurențiu Grădinaru
decembrie 2, 2020
Baie matrimonială
Laurențiu Grădinaru
august 20, 2020
Laurențiu Grădinaru
august 20, 2020