Baie matrimonială

Ce-ar trebui să existe într-o baie matrimonială? În primul rând, suficient spațiu pentru întreaga familie. În cadrul acestui proiect, am conceput mobilierul pentru o baie spațioasă, modernă. Culorile neutre, calde, precum și opțiunile de iluminare alese creează un sentiment de fericire și relaxare.

Ne-am dorit să creăm mobilierul care să pună în evidență spațiul de care dispune această baie matrimonială. De aceea, am adus în amenajare doar acele elemente de mobilier care sunt cu adevărat utile în cadrul unei băi de familie. Corpurile de sub chiuvetă, precum și obiectele sanitare sunt suspendate, ceea ce oferă eleganță locuinței. În plus, lumina caldă în care încăperea este învăluită oferă siguranță și o stare de bine.

 

O baie matrimonială ca în filme

 

Nu știm dacă clientul nostru a avut în minte scenele de film în care îndrăgostiții își fac rutina de dimineață împreună, însă cu siguranță această baie matrimonială le poate oferi acest lucru. Cele două chiuvete, precum și spațiul mare destinat acestora oferă confort și, în același timp, loc destul pentru lucrurile esențiale. Corpurile suspendate cuprind dulapuri și sertare care permit depozitarea obiectelor de îngrijire personală, cum ar fi uscătorul de păr, cosmeticele sau mașina de tuns părul.

Pentru că am conceput mobilierul pentru o baie luxuriantă, lumina trebuia să evidențieze fiecare element în parte. Banda LED luminează oglinda și întreg peretele pe care aceasta se află, precum și spațiul dintre cele două ansambluri de corpuri. Cele 5 aplice tip lumânare încadrează și ele oglinda și spațiul ce o înconjoară.

În plus, micile detalii sunt cele ce transformă această baie matrimonială într-una de vis. În spatele toaletei și al bideului există un pervaz îngust pe care se pot poziționa diverse obiecte de mărime mică cum ar fi lumânările parfumate ori diverse ornamente. De asemenea, spațiul a permis amplasarea atât a unui duș, cât și a căzii, pentru ca proprietarii să se bucure de confort și posibilitatea de a alege.

Am folosit materiale de înaltă calitate, printre care se numără PAL, MDF, blaturi și canturi. Fără acestea nu am fi reușit să făurim mobilierul ideal care să transmită rezistență și siguranță. Simplă, modernă, practică, spațioasă și de bun gust – așa s-ar putea descrie această baie matrimonială în care relaxarea este la ea acasă.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Hol cu accente turcoaz în Onești
Laurențiu Grădinaru
decembrie 2, 2020
Laurențiu Grădinaru
decembrie 2, 2020
Baie cu tematică marină pentru copii
Laurențiu Grădinaru
august 10, 2020
Laurențiu Grădinaru
august 10, 2020