Programul de bucătării destinat MatHaus

Am apreciat dintotdeauna colaborările armonioase, din care au rezultat produse calitative, inovatoare și pe placul clienților noștri. Un astfel de proiect, despre care îți vom povesti astăzi, este programul de bucătării configurabile realizat împreună cu MatHaus.

Pentru noi, bucătăria este inima casei. De aceea, am conceput un program de bucătării pe care clientul să le poate „modifica” după bunul lui plac și necesitățile spațiului de care dispune. Am creat astfel 3 tipuri diferite de bucătării, în funcție de complexitatea acestora.

Bucătăriile
START

Bucătăria START este versiunea optimă pentru apartament, datorită dimensiunii sale și a opțiunilor simple de configurare. Cele 5 variante de corpuri disponibile pot fi îmbinate în funcție de preferințele clientului și personalizate după bunul plac.

Bucătăriile
DOMINO

Bucătăria DOMINO este o versiune potrivită pentru spații mici și/sau mari. Această opțiune pune la dispoziție 13 tipuri diferite de corpuri, precum și diverse accesorii, pentru a oferi clienților toate utilitățile necesare.

Bucătăriile
CHARM

Varianta Charm propune o bucătărie spațioasă și elegantă, cele 25 de corpuri disponibile fiind gândite pentru a încadra perfect echipamentele electrocasnice și accesoriile necesare pentru un plus de confort.

Indiferent de tipul bucătăriei pentru care optează, clientul va putea alege corpurile, polițele și accesoriile împreună cu un consultant MatHaus. Punem la dispoziție numeroase variante de culori pentru fronturi și decoruri pentru blat și chiar și posibilitatea de a printa fronturile, pentru ca rezultatul să fie unul spectaculos.

De ce să alegi o bucătărie configurabilă

Cele trei tipuri de bucătării configurabile oferă avantaje ce vor atrage atenția oricărui posibil client. Pe scurt, este imposibil să nu găsești o configurație care să se potrivească locuinței tale: acestea oferă în total peste 3700 de variații posibile.

Lucrăm cu tact, astfel încât clienții noștri să beneficieze de o bucătărie care dispune de spațiul de depozitare necesar, precum și de un design pe placul lor. Dintre principalele beneficii oferite de acest program, amintim:

Adaptare la cerințele locuinței tale

În funcție de tipul bucătăriei pe care îl alegi – Start, Domino sau Charm – poți alege dintre 6, 13 sau 25 tipuri de corpuri diferite și zeci de opțiuni de design și optimizare.

Posibilități multiple de amenajare

Preferi o bucătărie liniară sau îți dorești să o așezi în formă de L? Bucătăriile configurabile îți dau liber la amenajare și creativitate, pentru a obține mobilierul la care ai visat dintotdeauna.

Spații dedicate de depozitare

Pentru că îți cunoști cel mai bine locuința, poți alege cele mai potrivite corpuri pentru bucătăria ta. Îți punem la dispoziție spații dedicate de depozitare, să fii sigur că toate ustensilele își vor găsi locul potrivit.

Mobilă produsă în România

Chameleon Furniture este un brand Lux-Artim Onești, unul dintre producătorii de mobilă cu peste 25 de ani de experiență în domeniu și proiecte de colaborare în întreaga țară.

Calitate certificată

Bucătăriile create de Chameleon Furniture sunt create în conformitate cu normele de siguranță și calitate din industrie, pentru ca tu să te bucuri de o mobilă durabilă.

Accesorii de bază disponibile

Pe lângă corpuri, blat sau polițe, poți include în designul bucătăriei și accesorii precum suportul pentru vase, coșurile de gunoi, plinta de aluminiu, LED-uri sau sticlă printată.

Personalizarea designului

Programul de bucătării Chameleon Furniture cuprinde trei variante diferite de mobilier, cu zeci de posibilități de configurare.

Materiale de top

În realizarea bucătăriilor, am pus calitatea pe primul loc. Aceasta este realizată cu cele mai bune materiale și îți asigură o durată mare de viață și utilizare, pentru a fi convins că faci o investiție bună.

Închidere silențioasă

Pentru închideri și deschideri silențioase ale sertarelor, am ales feronerie de cea mai bună calitate. Balamalele și glisierele utilizate sunt testate să reziste până la 80.000 de deschideri.

Bordurare cu poliuretan

Prin bordurarea cu poliuretan, mobilierul capătă rezistență sporită la umiditate și aburi (garanție 10 ani). De asemenea, finisajul perfect va atrage privirile admirative ale tuturor musafirilor.

Calitate certificată

Bucătăriile create de Chameleon Furniture sunt create în conformitate cu normele de siguranță și calitate din industrie, pentru ca tu să te bucuri de o mobilă durabilă.

Garanție extinsă

Oferim garanție atât pentru mobilier, cât și pentru accesoriile acestuia. Pentru bucătăriile din programul MatHaus, garanția generală este de 2 ani pentru START, 3 ani pentru DOMINO și 10 ani pentru CHARM.

Preț accesibil

Te bucuri de soluții tehnice la un preț optim, de la tipurile de corpuri la balamalele și glisierele utilizate. Astfel, ești sigur că investești într-o bucătărie de calitate.

Mobilă livrată pe corpuri

Pentru a-ți ușura procesul de montare a mobilei, aceasta va fi ambalată pe corpuri și nu pe ansambluri.

Demonstrații video pas cu pas

Îți punem la dispoziție demonstrații video pas cu pas pentru montarea corpurilor achiziționate.