Bucătărie albastru amurg pentru garsonieră

Puțină culoare poate transforma complet un spațiu, iar această bucătărie albastru amurg este unul dintre cele mai bune exemple. Mobilierul este perfect optimizat pentru spațiul disponibil, iar rezultatul final este de o eleganță subtilă și firească.

Am ales o nuanță deschisă de stejar pentru blatul din PAL și masa de bucătărie, în timp ce mânerele și electrocasnicele negre aduc un plus de modernitate. Ne-am propus să punem în valoare spațiul disponibil într-un mod optim, astfel încât să îi oferim clientului suficient loc pentru depozitare și pregătirea mâncării. Corpurile standard sunt completate de corpuri suspendate create după dimensiunea camerei. Am avut grijă să avem multe locuri de depozitare, mai exact rafturi și sertare, pentru ca organizarea produselor și ustensilelor să fie ușurată clientului. În plus, am optat pentru poziționarea unui dulap tip soldat în spatele ușii pentru extra-organizare.

 

Electrocasnice încorporate în această bucătărie cu accente turcoaz

 

Unul dintre aspectele care ne place cel mai mult în cadrul acestei bucătării este integrarea electrocasnicelor în designul încăperii. Spre exemplu, hota este încastrată la baza unui dulap suspendat și ascunsă de o bandă neagră ce pare a fi un detaliu fin al mobilierului. Sub ea, aragazul și cuptorul de la Pyramis se poziționează perfect în locul unui corp, însă oferă loc și pentru un mic sertar. În interiorul unuia dintre dulapuri, găsim „camuflată” o mașină de spălat vase.

Pentru calorifer, am creat o mască specială din același material utilizat pentru masa din bucătărie. Modelul deosebit nu doar că lasă căldura să circule, ci contribuie și la aspectul de bun gust pe care această bucătărie cu accente turcoaz îl oferă.

Printre materialele pe care le-am utilizat se regăsesc: PAL, MDF, blaturi, canturi. Calitatea lor a făcut posibilă crearea unui mobilier rezistent și atractiv.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Living cu accente turcoaz în Onești
Laurențiu Grădinaru
noiembrie 8, 2020
Laurențiu Grădinaru
noiembrie 8, 2020
Dormitor cu accente turcoaz pentru garsonieră
Laurențiu Grădinaru
noiembrie 5, 2020
Laurențiu Grădinaru
noiembrie 5, 2020