Dormitor cu accente turcoaz pentru garsonieră

Acest dormitor cu accente turcoaz îmbină perfect confortul unui spațiu conceput pentru somn și relaxare cu eleganța măsuțelor de toaletă și stilul rustic reinterpretat. Deoarece acesta este locul în care ne refugiem și căutăm liniște, am creat cu grijă fiecare element de mobilier.

 

Alegeri în amenajarea unui dormitor cu accente turcoaz

 

La fel ca în cazul unei povești pe care le-o citești copiilor înainte să adoarmă, amenajarea unui dormitor este o adevărată aventură. De la alegerea patului la opțiunile de iluminare și decorațiunile potrivite, totul trebuie selectat cu tact.

Acest proiect îmbină elemente de modernitate – rafturile integrate în peretele din lemn, aplicele tip reflector, oglinda iluminată – cu spiritul rustic pe care lemnul îl aduce în amenajare. Pereții de culoare închisă au un caracter misterios, seducător și oferă intimitatea mult dorită în dormitor. Accentele turcoaz utilizate sunt completate de nuanțe mai „cuminți” de stejar deschis și închis, precum și de albul curat, liniștitor.

PAL-ul și MDF-ul utilizat prezintă detalii fine ce le apropie de aspectul lemnului, iar asta atrage atenția imediat. Canturile drepte sunt adaptate nuanței mobilierului și creează unitate. Peretele separator dintre dormitor și living completează aspectul natural, simplu al spațiului și oferă o aer boem. În plus, mânerele fine, argintii, puțin ieșite în exterior ajută la menținerea eleganței.

Spațiul este foarte important în orice cameră așa că am avut grijă ca mobilierul să aibă multe rafturi. Le-am asigurat astfel clienților noștri soluții de depozitare și posibilitatea de a-și organiza toate lucrurile. Noptierele de lângă pat sunt și ele foarte utile în depozitarea lucrurilor mici pe care dorim să le avem la îndemână mereu.

Biroul cu oglindă cu lumini oferă acestui dormitor cu accente turcoaz o notă elegantă, dar și practică. Reinterpretarea acestuia ca măsuță de toaletă este în ton cu întreaga amenajare și cu dorințele clientului.

Am dorit să facem ceva practic și modern. De aceea am folosit PAL, MDF, blaturi și canturi, materiale special alese pentru a îmbina calitatea cu aspectul plăcut al produsului final. Am creat astfel un mobilier foarte plăcut vizual, ce transformă dormitorul într-un adevărat spațiu de relaxare. Bunul gust nu lipsește, calitatea nici atât. Spațiul este primitor, atractiv și gata de numit „acasă”.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Living cu accente turcoaz în Onești
Laurențiu Grădinaru
noiembrie 8, 2020
Laurențiu Grădinaru
noiembrie 8, 2020
Bucătărie albastru amurg pentru garsonieră
Laurențiu Grădinaru
august 26, 2020
Laurențiu Grădinaru
august 26, 2020