Bucătăriile noastre au ajuns în MATHAUS

Așa cum ți-am mai povestit, Chameleon Furniture® și MatHaus pun la dispoziție un program nou de bucătării configurabile ce pot fi construite în funcție de necesitățile, dorințele și preferințele tale. Ai posibilitatea de a alege numărul corpurilor și tipul acestora, decorul pentru uși, precum și accesoriile esențiale într-o bucătărie.

Programul de bucătării Chameleon® & MatHaus oferă raportul ideal dintre calitate și preț, precum și libertate de creație. Bucătăriile sunt realizate din materiale trainice și cu atenție pentru detalii, pentru ca tu să ai siguranța unei achiziții ce va rezista ani buni de acum înainte.

În prezent, colecțiile START, DOMINO & CHARM pot fi cumpărate din magazinele MatHaus din Iași, Pitești și București și sunt pregătite pentru a fi descoperite și achiziționate.

Începând cu această săptămână, cele trei tipuri de bucătării disponibile în cadrul programului pot fi admirate și achiziționate din magazinele MatHaus din țară. Fiecare opțiune îți oferă beneficii adaptate pentru nevoile tale:

  • Bucătăria START este potrivită pentru un apartament, datorită dimensiunii optimizate și soluțiilor simple de configurare. Aceasta presupune 5 variante diferite de corpuri pe care le poți combina cum vrei, rezultând 271 de configurații posibile.
  • Bucătăria DOMINO se încadrează la fel de bine într-un spațiu mic, cât și într-unul mai mare. Ai la dispoziție 13 tipuri diferite de corpuri, precum și o varietate de polițe și accesorii pentru care poți opta. În total, această bucătărie îți oferă 764 de configurații posibile.
  • Bucătăria CHARM îți oferă peste 2700 de variații ale corpurilor și accesoriilor. Acest tip de bucătărie este gândit pentru spații generoase – cele 25 de corpuri disponibile fiind gândite pentru a încadra perfect echipamentele electrocasnice și accesoriile necesare pentru un plus de confort.

Vezi galeriile foto din magazin

MatHaus București
Mirela Năfureanu
noiembrie 28, 2020
Mirela Năfureanu
noiembrie 28, 2020
Bucătăriile sunt realizate din materiale trainice și cu atenție pentru detalii, pentru ca tu să ai siguranța unei ...
MatHaus Iași
Mirela Năfureanu
noiembrie 28, 2020
Mirela Năfureanu
noiembrie 28, 2020
Descoperă programul de mobilier Chameleon Furniture & MatHaus - bucătării configurabile, pe care le poți adapta în...