Farmacia veterinară MVet din Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-farmacie-veterinara-in-onesti-10

Când am amenajat această farmacie veterinară, am avut în vedere atât elemente de identitate ale companiei, cât și facilitarea experienței cumpărătorilor în cadrul spațiului. Ea este pregătită să primească iubitorii și posesorii de animale și să le satisfacă nevoile într-o manieră accesibilă, organizată și atractivă.

Pentru că vorbim despre un spațiu comercial, accentul trebuie să cadă, în primul rând, pe produsele pe care acesta le pune la dispoziție. Designul simplu al mobilierului și paleta cromatică minimalistă accentuează acest efect, în timp ce elemente subtile, precum decorațiunea LED sub formă de M, îi oferă spațiului un aspect elegant.

În cadrul acestei amenajări, principalul punct de interes îl reprezintă rafturile. Acestea sunt prezente în trei variante diferite, dar complementare. Astfel, observăm două corpuri cu sertare concepute special pentru afișarea produselor, cu lemn alb și sticlă transparentă. Unul dintre acestea prezintă un detaliu metalic albastru, ce dă eleganță spațiului. De asemenea, în spatele cash-desk-ului mai apare un corp cu rafturi simple, fără sertare și optimizat pentru afișarea medicamentelor.

Această farmacie veterinară dispune de o așezare a produselor foarte practică și ordonată. În parte, acesta este tot unul din meritele mobilierului, care dispune de spațiul necesar pentru fiecare categorie. Sertarele ce îmbină lemnul și sticla contribuie la vizibilitatea produselor, ceea ce scurtează timpul de căutare și ușurează accesul. Înălțimea acestora permite depozitarea deasupra dulapului a accesoriilor de dimensiuni mai mari.

Cash-desk-ul reprezintă și el un element de atracție principal al acestei farmacii. Realizat din PAL cu aspect mat în nuanțe de alb și albastru, acesta oferă suficient spațiu pentru interacțiunea cu clienții, cât și pentru afișarea produselor. Aplicația volumetrică luminoasă a logo-ului ajută la crearea unui aspect profesionist și înalt calitativ.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Magazin apicol Apimus în Onești
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 15, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 15, 2021
Casă spațioasă în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 16, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 16, 2021