Sediu companie în Buhuși

Amenajarea sediului unei firme trebuie să țină cont în primul rând de spațiul disponibil. Compartimentarea spațiilor de lucru e importantă pentru a crea o delimitare a departamentelor. Această compartimentare depinde foarte mult de domeniul de activitate.

În acest caz a fost vorba despre amenajarea a trei spații esențiale pentru desfășurarea activității companiei: un birou directorial, o sală de ședințe și recepția. Designul ales are accente neutre, îmbinând nuanțe pământii și nisipii.

Recepția este o zonă de tip open-space amplasată central pentru a deservi toate departamentele și ușor accesibilă pentru vizitatori. Biroul este structurat sub forma unui bloc compact către exterior și compartimentat cu polițe, sertare și dulăpioare cu uși către interior.

Biroul directorial dispune de un spațiu generos, cu multe ferestre care permit un iluminat natural. Spațiul de lucru este format din două mese poziționate perpendicular care oferă posibilitatea susținerii unei ședințe restrânse, sau condiții optime pentru a lucra la un proiect în echipă. Peretele din spatele meselor a fost îmbrăcat în PAL Melaminat Sand Grange Oak cu elemente pentru inserarea lichenilor decorativi. Scopul acestor licheni este de a înfrumuseța încăperea dar și de a relaxa persoanele care lucrează foarte multe ore în spații închise.

Pentru această încăpere au mai fost realizate: un corp cu vitrină în aceeași nuanță cu mesele, o comodă TV din MDF mat negru și o serie de măști pentru calorifere cu carcase din PAL și panouri cu model personalizat.

Sala de ședințe este amenajată asemănător biroului directorial, fiind utilizate nuanțele nisipii și modelul peretelui cu licheni.

Elementul central este masa modernă realizată din PAL Shorewood, cu prize KOMBI BOX USB încorporate. Această tehnică este foarte utilă, cablurile inestetice și prelungitoarele fiind înlocuite cu o casetă elegantă care permite cu ușurință conectarea laptop-urilor, sau încărcarea telefoanelor.

Materiale

Accesorii

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.