Bucatarie din MDF frezat alb în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-bucatarie-din-mdf-frezat-alb-in-onesti-09

Bucătăria, un spațiu special în oricare locuință, nu este doar locul unde se pregătește mâncarea, ci este spațiul în care se adună membrii familiei pentru servirea mesei, planificarea evenimentelor sau pentru împărtașirea experiențelor de peste zi.

Așadar, creaza-ți un ambient cald și primitor în care să îți facă plăcere să-ți petreci timpul.

Pentru bucătaria de apartament am avansat propunerea mobilierului personalizat, cu corpuri suspendate înalte pentru a utiliza la maxim fiecare centimetru pătrat. Acestora li s-a adăugat cornișa ca element decorativ, ce are rolul de a încadra mobilierul de bucătărie și de a reda continuitate stilului în întregul ambient.

Stilul clasic reprezintă o estetică care nu se demodează și se potrivește în orice interior, creaza o atmosfera confortabila și elegantă în același timp.

Carcasele corpurilor sunt realizate din pal melaminat la care se adaugă fronturile din MDF frezat clasic și vopsit alb mat.

Am optat pentru culoarea albă pentru a da mai multă lumină încăperii și a mări vizual spațiul acesteia.

Chiar și cel mai neînsemnat amănunt poate face diferența. Dulapurile cu usi de sticlă pot schimba în totalitate înfățișarea bucătăriei. Chiar dacă sticla este opacă, se pastrează lumina și strălucirea dar obiectele depozitate rămân ascunse.

Corpurilor albe li s-a adăugat blatul termorezistent de culoarea cimentului, care vine să accentueze ideea de clasic. S-au folosit accesorii BLUM, recunoscute pentru durata de viață ridicată. Calitatea produselor nu se referă doar la design, ci și la funcționalitate.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Casă în Onești
Laurențiu Grădinaru
martie 22, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 22, 2021
Sediu companie în Buhuși
Laurențiu Grădinaru
iunie 13, 2022
Laurențiu Grădinaru
iunie 13, 2022