Casă cu nuanțe fibroase în Onești

Bucătăria

Acest mobilier este foarte bine optimizat și compartimentat, maximizând potențialul de depozitare, chiar dacă există două ferestre pe doi dintre pereții în dreptul cărora este amplasată mobila. Pentru un aspect compact și modern, s-a optat pentru încorporarea electrocasnicelor.

Undeva între albastru și verde, albastrul amurg este o culoare delicată, frumoasă și care arată minunat în orice bucătărie, indiferent de stilul acesteia. Culoarea albastrului amurg arată fantastic combinată cu textura lemnoasă a blatutului și a zonelor de contrast.

Living-ul

Această bibliotecă personală formează un spațiu care combină relaxarea cu învățarea și dezvoltarea personală. A fost concepută ca o oază, o evadare din viața agitată de zi cu zi. Textura lemnoasă de la baza bibliotecii, alături de negrul utilizat la rafturi, aduc o notă de eleganță și sofisticare, iar accentele de galben prin contrastul creat, oferă un aer proaspăt, luminos și confortabil.

Barul este o alegere foarte practică în casă, crescând în același timp atracția estetică a acesteia. Completează armonios designul livingului și este prevăzut în partea inferioară cu un spațiu dedicat frigiderului, alături de un spațiu dedicat sticlelor. În partea superioară conține 8 zone de depozitare cu uși din sticlă, ideale pentru pahare și sticle.

Dormitorul

Pentru a face dormitorul mai relaxant și mai atrăgător, a fost ales un pat tapițat, care prin eleganța sa devine punctul focal al dormitorului, adăugând caracter încăperii.

Alături de pat a fost amplasată o noptieră cu două sertare, care oferă un mic spațiu pentru păstrarea lucrurilor care se doresc a fi la îndemână pe timpul nopții.

În cealaltă parte a patului este o măsuță de machiaj, care oferă un loc practic și funcțional pentru păstrarea organizată a tuturor produselor de machiaj, a celor de îngrijire personală, accesorii și bijuterii.

Pentru momentele în care este nevoie să se lucreze de acasă a fost integrat și un birou, cu cinci sertare, care permite păstrarea organizată a produselor de papetărie și birotică.

Baia

Masca pe care este aplicat lavoarul cuprinde două sertare, ideale pentru lucrurile care se doresc a fi la îndemână. În dreapta acesteia se află un alt corp, cu două uși, compartimentat în interior cu rafturi.

Deasupra acestuia se află un blat din granit, care oferă posibilitatea păstrării produselor de igienă și îngrijire personală, iar în stânga lavoarului se află un corp suspendat cu rafturi și patru spații de depozitare deschise.

Clienții au ales să acopere jumătatea superioară a unui perete cu o placă cu aceeași textură ca cea a mobilierului, aducând o notă unică și elegantă băii. Pe această placă au fost amplasate trei rafturi pentru așezarea obiectelor decorative, care însuflețesc încăperea.

A fost integrată o oglindă mare, care completează frumos designul, fiind unul din elementele esențiale dintr-o baie.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Casă amenajată în stil clasic în Onești
Laurențiu Grădinaru
octombrie 29, 2021
Laurențiu Grădinaru
octombrie 29, 2021
Casă cu doua bucătării în Onești
Laurențiu Grădinaru
august 20, 2021
Laurențiu Grădinaru
august 20, 2021