Baie din pal gold craft oak în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-baie-din-pal-gold-craft-oak-in-onesti-25

Niciun alt loc nu este la fel de privat ca propria baie. Cu atât mai important este să găsești un mobilier care să corespundă nevoilor și preferințelor tale. Baia, prin definiție, trebuie să fie funcțională.

Fiecare piesă trebuie să își îndeplinească rolul și să transforme spațiul într-un loc atractiv și elegant. Mobila pentru baie la comandă îți oferă libertatea de a crea un refugiu funcțional, care să se potrivească cu viziunea ta atunci când vine vorba de confort și estetică.

Acest mobilier facilitează viața de zi cu zi, datorită funcționalității și adaptabilității la nevoile familiei, implicând în principal depozitarea și organizarea a tot ce se află în baie, mobilierul fiind spațios în interior și foarte bine compartimentat.

Masca pe care este aplicat lavoarul cuprinde două sertare, ideale pentru lucrurile care se doresc a fi la îndemână. În dreapta acesteia se află un alt corp, cu două uși, care în interior este compartimentat cu rafturi. Deasupra acestuia se află un blat din granit, care oferă posibilitatea păstrării produselor de igienă și îngrijire personală. În stânga lavoarului se află un corp suspendat cu rafturi, care oferă patru spații de depozitare deschise.

Clienții au ales să acopere jumătatea superioară a unui perete cu o placă cu aceeași textură ca cea a mobilierului,

aducând o notă unică și elegantă băii. Pe această placă au fost amplasate trei rafturi pentru așezarea obiectelor decorative, care însuflețesc încăperea.

A fost integrată o oglindă mare, care completează frumos designul, fiind unul din elementele esențiale dintr-o baie.

Texutura lemnoasă care a fost aleasă oferă caracter și căldură băii, datorită finisajului bogat și autentic de stejar. Fiind foarte versatilă, se potrivește și se completează armonios cu faianța aleasă.

Mobila la comandă pentru baie este soluția practică, care nu compromite stilul. Materialele utilizate sunt palul melaminat Gold Craft Oak și granitul.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Bucătărie din pal albastru amurg în Onești
Laurențiu Grădinaru
iulie 23, 2021
Laurențiu Grădinaru
iulie 23, 2021
Living cu bibliotecă și bar în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 30, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 30, 2021