Living cu bibliotecă și bar în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-living-cu-biblioteca-si-bar-in-onesti-05

Interiorul cu accente neoclasice îmbrățișează luxul – departe de a fi modest, dar atent să rămână cu bun gust și este o modalitate excelentă de exprimare a stilului personal. Livingul este un loc de recreere gata pregătit pentru relaxare, alături de o carte bună, la sfârșitul unei zile lungi sau într-un weekend leneș.

Chiar dacă suntem în era digitală, nicio tehnologie nu se poate compara cu sentimentul unei cărți bune în mâinile tale, cu experiența de a parcurge pagini reale, captivat în parfumul familiar al hârtiei.

Bibliotecile de acasă și colțurile de lectură încă își păstrează popularitatea, deoarece, ca ființe umane, ne place să fim printre aceste foi de hârtie pline de cunoaștere, aventură și romantism. Clientul nostru și-a dorit să păstreze volumele preferate într-un spațiu confortabil, personal și unic. Biblioteca este foarte bine compartimentată și oferă un spațiu generos și elegant pentru așezarea cărților, dar și a obiectelor decorative, iar în partea de jos este prevăzută cu spații închise cu ușă.

Această bibliotecă personală formează un spațiu care combină relaxarea cu învățarea și dezvoltarea personală. A fost concepută ca o oază, o evadare din viața agitată de zi cu zi. Textura lemnoasă de la baza bibliotecii, alături de negrul utilizat la rafturi, aduc o notă de eleganță și sofisticare, iar accentele de galben prin contrastul creat, oferă un aer proaspăt, luminos și confortabil.

Nu există nicio îndoială că a avea propriul bar acasă poate ajuta în ceea ce privește recreerea și relaxarea, indiferent dacă este folosit pentru uz personal după o lungă zi obositoare de muncă sau ca legătura cu familia și pentru distracția cu prietenii. Este o alegere foarte practică în casă, crescând în același timp atracția estetică a acesteia.

Acest bar completează armonios designul livingului și este prevăzut în partea inferioară cu un spațiu dedicat frigiderului, alături de un spațiu dedicat sticlelor. În partea superioară conține 8 zone de depozitare cu uși din sticlă, ideale pentru pahare și sticle.

Fără îndoială, mobila la comandă poate aduce designul livingului la un nivel superior, datorită libertății de personalizare. Materialul utilizat pentru realizare bibliotecii și a barului este palul melaminat.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Bucătărie din pal albastru amurg în Onești
Laurențiu Grădinaru
iulie 23, 2021
Laurențiu Grădinaru
iulie 23, 2021
Baie din pal gold craft oak în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 28, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 28, 2021