Living cu accente de stejar în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-living-cu-accente-de-stejar-in-onesti-32

Livingul este camera de primire pentru musafiri, stabilind starea de spirit a casei și reflectând personalitatea proprietarilor săi. Este, de asemenea, spațiul în care membrii familiei petrec timp împreună pentru a se relaxa, a împărtăși povești și a crea amintiri.

Într-o lume în continuă schimbare ca a noastră, în care tehnologia evoluează cu viteza luminii, cu acces la noi materiale și utilaje, cu noi nevoi care apar în fiecare zi, chiar și mobilierul din living a avut o evoluție extraordinară și putem vedea clar schimbările în stil și tendințe.

Un exemplu excelent în acest sens este unitatea de perete, una dintre cele mai populare piese de mobilier din ultimele decenii, nu doar datorită frumuseții lor, ci și datorită eficienței pe care o oferă oricărei case.

Această unitate de perete are un design minimalist, având un corp care face legătura cu celălalt perete, pe care va fi poziționat televizorul. Au fost alese fronturi fără mânere, pentru a păstra un aspect simplu și elegant. Pentru lucrurile care nu se doresc a fi la vedere au fost alese corpuri cu ușă, iar pentru decorațiuni a fost proiectat un corp cu trei zone deschise. De asemenea, mai sunt zonele de deasupra corpurilor care pot fi folosite pentru așezarea elementelor decorative.

A fost ales un colțar, deoarece este foarte confortabil, este o alegere eficientă pentru a folosi spațiul și oferă multe locuri fără a fi nevoie de alte scaune sau fotolii. Acesta creează deschidere, făcând camera să pară mai spațioasă. De asemenea, favorizează socializarea, fie că este vorba de familie sau de grupul de prieteni care discută sau care urmăresc un film, un colțar îi reunește pe toți. Măsuța de cafea aduce funcționalitate și versatilitate, fiind una din cele mai imporatnte piese de mobilier din living.

Materialul utilizat este palul, cu accente de stejar, care creează un design rustic datorită texturii lemnoase, care adăuga căldură naturală spațiului.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Baie din MDF zebrano în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 2, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 2, 2021
Laurențiu Grădinaru
mai 24, 2021