Corpuri sub scară în nuanța cărbunelui în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-corpuri-sub-scara-in-nuanta-carbunelui-in-onesti-07

Te întrebi cum ai putea să folosești spațiul de sub scările din casa ta? Chiar dacă de cele mai multe ori acest loc este ignorat, oferă un potențial important atunci când vine vorba de amenajarea acestuia.

Există foarte multe idei creative prin care poate fi valorificat, dar totul depinde de nevoile familiei. Fiecare locuință are nevoie și poate folosi mai mult spațiu de depozitare.

Din fericire, zona adesea neglijată de sub scară oferă un loc ideal pentru sertare și dulapuri, iar cu ajutorul unui mobilier la comandă, personalizat dimensiunilor specifice te poți asigura că vei folosi fiecare centimentru!

Pentru amenajarea acestui spațiu am optat pentru integrarea unor corpuri cu uși și sertare. Acest tip de configurare funcționează foarte bine, deoarece oferă o mulțime de spații de dimensiuni diferite în care pot fi adăugate haine, pantofi, obiecte de uz casnic, cum ar fi aspiratoare, cărucioare și echipamente sportive sau orice este nevoie să fie la îndemână în hol.

Pentru a păstra un aspect compact și simplu a fost ales sitemul de deschidere de tip push to open, care face posibilă deschiderea fronturilor prin apăsare, făcând parte din sistemele moderne din industria mobilei și se montează numai cu balamale fără arc.

Materialul utilizat la realizarea acestor corpuri sub scară este palul melaminat cărbune.

Pentru a maximiza spațiul din casa ta, folosirea soluțiilor de depozitare sub scări te poate ajuta să creezi funcționalitate într-un loc care în general nu este utilizat.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Dressing cu tente de stejar în Onești
Laurențiu Grădinaru
mai 17, 2021
Laurențiu Grădinaru
mai 17, 2021
Bucătărie cu sticlă printată în Onești
Laurențiu Grădinaru
mai 14, 2021
Laurențiu Grădinaru
mai 14, 2021