Dormitor copii cu frezaje clasice în Târgu Ocna

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-copii-cu-frezaje-clasice-in-targu-ocna-18

Dormitoarele pentru doi copii necesită o planificare suplimentară, dar rezultatul poate fi o cameră care va crea amintiri minunate. Aceștia cresc repede și este important să te asiguri că mobilierul ales se potrivește până la vărsta adolescenței.

Când vine vorba de amenajarea camerei copiilor „less is more”, conform celebrului designer Ludwig Mies van der Rohe. Designul simplu și mobilierul personalizat nevoilor lor vor crea mai mult spațiu pentru joacă și va fi ușor de actualizat pe măsură ce aceștia vor crește.

Dormitorul comun pentru copii devine o necesitate atunci când numărul camerelor dintr-o locuință este limitat. În cea mai mare parte, poate fi o experiență distractivă și de legătură pentru copiii tăi. Provocarea constă în crearea unei amenajări care să reflecte în mod egal două tinere personalități, pline de spirit.

Pentru crearea unui spațiu de depozitare mai mare, au fost integrate 2 dulapuri cu uși batante în părțile laterale ale patului, care sunt unite de alte 3 unități suspendate.

Patul extensibil pentru doi copii este soluția optimă pentru spațiile mici, deoarece este potrivit pentru orice vârstă și contribuie la evitarea aglomerării camerei.

Birourile sunt separate pentru ca cei doi copii să se poată concentra pe efectuarea temelor, fără să fie distrași unul de celălalt.

Frezajele clasice oferă oportunități fantastice pentru a crea un design frumos, funcțional și confortabil pentru copii, de care aceștia se pot bucura în timp, pe măsură ce cresc.

Albul contribuie la crearea unui spațiu confortabil, liniștit care favorizează odihna și în care cei mici se simtă în siguranță. În plus, albul are avantajul de a face o cameră să pară mai mare decât este de fapt.

Acest dormitor pentru copii este realizat din pal melaminat și MDF vopsit mat cu frezaje clasice.

Dormitorul copiilor este domeniul lor de joacă, creare, studiu și relaxare și de aceea suntem atenți la toate detaliile pentru a ne asigura că acest spațiu răspunde nevoilor lor.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Hol MDF înfoliat cu frezaje clasice în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
mai 26, 2021
Laurențiu Grădinaru
mai 26, 2021
Bucatărie MDF frezat alb cu negru în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
mai 10, 2021
Laurențiu Grădinaru
mai 10, 2021