Hol MDF înfoliat cu frezaje clasice în Târgu Ocna

chameleonfurniture.ro-portofoliu-hol-mdf-infoliat-cu-frezaje-clasice-in-targu-ocna-16

Spațiul de la intrare este cu adevărat important, deși amenajarea acestuia este trecută adesea cu vederea. Holul este prima încăpere care se vede atunci când avem oaspeți și prin urmare, oferă prima impresie asupra casei. Indiferent dacă acesta este mic sau mare, utilizarea inteligentă a spațiului este posibilă cu ajutorul mobilierului la comandă.

Mobila pentru hol oferă o mulțime de opțiuni practice pentru crearea unei intrări primitoare și unice. Pentru a crea o atmosferă confortabilă, am integrat o băncuță, care oferă un spațiu ideal pentru depozitare și un loc pentru încălțat.

De asemenea, este integrat și un spațiu cu agățători pentru haine, utilizat de oaspeți sau de familie, atunci când vor să lase la îndemână jachete, chei sau umbrele.

Cuierul care este cea mai funcțională piesă de mobilier și în același timp oferă un loc convenabil pentru depozitarea hainelor și un accesoriu spectaculos capabil să transforme orice interior. Dulapul cu uși oferă un spațiu generos pentru păstrarea hainelor și a obiectelor de care este nevoie înainte de a ieși pe ușă.

Pantofarul este esențial în orice casă, deoarece permite păstrarea încălțămintei în ordine și bine organizată. Încălțămitea va fi ferită de praf și murdărie, astfel încât va rămâne în stare bună în timp.

Albul a fost întotdeauna considerat un semn de originalitate și stil atunci când este folosit în holul de la intrare. Culoarea albă este un clasic. Tonurile deschise cresc vizual spațiul, îl fac mai aerisit și mai elegant.

Au fost alese fronturi mate, care au ca principal avantaj faptul că amprentele sau zgârieturile sunt mult mai puțin evidente în comparație cu finisajele lucioase. În plus, culoarea dulapurilor cu finisaj mat poate părea mai consistentă, deoarece nu există reflexie a luminii pentru a face unele zone să pară mai luminoase sau mai întunecate decât altele.

Carcasele unităților acestui hol sunt realizate din pal melaminat alb, iar fronturile din MDF înfoliat cu frezaje clasice.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Dormitor copii cu frezaje clasice în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
mai 21, 2021
Laurențiu Grădinaru
mai 21, 2021
Bucatărie MDF frezat alb cu negru în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
mai 10, 2021
Laurențiu Grădinaru
mai 10, 2021