Dormitor în nuanța stejarului în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-in-nuanta-stejarului-in-onesti-15

Dormitorul este văzut ca locul suprem pentru odihnă și relaxare, este camera în care începe fiecare zi cu provocări noi și în care te întorci pentru a te deconecta și pentru a te recrea.

A fost ales un pat tapițat care este fără îndoială foarte confortabil și face camera să se simtă personalizată și sofisticată. Cele două noptiere conțin 2 sertare ideale pentru a păstra la îndemână lucrurile necesare în apropierea patului. Comoda pentru televizor este împărțită în 6 sertare și oferă un spațiu funcțional și bine compartimentat pentru depozitare.

Dimineața poate fi agitată când alergi încercând să găsești tot ce ai nevoie pentru a te pregăti pentru ziua respectivă, iar o masă de toaletă poate face minuni. Aceasta oferă un spațiu perfect pentru păstrarea organizată și la îndemână a produselor de make-up, de îngrijire personală, a accesoriilor și a bijuteriilor, iar oglinda cu lumini adaugă stil și eleganță dormitorului. Se potrivește de minune cu restul mobilierul și oferă un loc ideal pentru laptop sau scris atunci când este nevoie.

Pentru acest dormitor a fost aleasă o paletă de culori care combină albul cu nuanțele texturii lemnoase. Această asociere neutră și senină poate fi o alegere câștigătoare pentru dormitor. Albul adaugă o senzație curată și calmă camerei, în timp ce tonurile calde

și texturile organice ale lemnului creează adâncime și interes vizual, în special atunci când este folosit cu alb. Textura bogată lemnoasă a parchetului alături de accentele de stejar ale mobilierului aduc căldură instantaneu în cameră și contrastează frumos pereții albi.

Pentru realizarea acestui dormitor, au fost alese palul Gold Craft Oak K003 și MDF acrilic alb.

Dormitorul este un refugiu liniștit și calm, care ar trebui să reflecte personalitatea ta, iar alegerea mobilierului potrivit  este o sarcină importantă. Cu ajutorul mobilei la comandă te poți asigura că aceasta se va potrivi cerințelor tale și dimensiunilor specifice camerei.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Bucătărie cu sticlă printată în Onești
Laurențiu Grădinaru
mai 14, 2021
Laurențiu Grădinaru
mai 14, 2021
Living în nuanța cărbunelui în Onești
Laurențiu Grădinaru
mai 12, 2021
Laurențiu Grădinaru
mai 12, 2021