Living în nuanța cărbunelui în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-living-in-nuanta-carbunelui-in-onesti-17

De la alegerea mobilierului până la obiectele decorative, în sufrageria modernă fiecare element ar trebui să fie elegant și funcțional. Astăzi mai mult ca niciodată, zona de living este hub-ul casei. Acest spațiu este locul în care familia și prietenii se adună, iau masa și se distrează.

Unitatea de perete este una dintre cele mai populare piese de mobilier nu doar datorită frumuseții, ci și datorită eficienței pe care o oferă oricărei case.

Mobilierul oferă o personalitate unică sufrageriei, fiind capabil să răspundă nevoilor fiecărui membru. Acesta integrează șemineul care nu are ca scop doar încălzirea, ci servește, de asemenea, ca un element de design important, reușind să fie primul lucru observat de majoritatea oamenilor care vor intra în casă.

Această mobilă oferă cea mai bună opțiune de depozitare, economisește spațiu și adaugă eleganță camerei. Unitățile de perete pot face viața cât mai confortabilă, deoarece fiecare obiect decorativ și fiecare dispozitiv are locul său în compartimente, zone deschise sau în sertare, indiferent dacă se dorește afișarea lor sau doar depozitarea, acestea având puterea de a transforma orice spațiu într-unul funcțional.

Locul din lateralul canapelei este destinat zonei de dining și este prevăzut cu o masă extensibilă pentru 12 persoane.

Măsuța de cafea este considerată a fi a doua piesă ca importață într-un living, după canapea, deoarece permite servirea băuturilor și a gustărilor, fiind prevăzută cu un mic spațiu de depozitare, delimitat prin rafturi, ideal pentru așezarea cărților, a revistelor sau chiar a unor obiecte decorative.

Materialul utilizat la fabricarea acestui mobilier de living este palul melaminat cu finisaj de cărbune.

Acest living modern este protagonistul casei și de aceea răspunde nevoilor funcționale, fiind capabil nu numai să umple un spațiu, ci să îl îmbogățească și să îl completeze la maxim. Datorită designului atent și a fabricației superioare, mobilierul modern al sufrageriei asigură rezultate care se ridică la înălțimea așteptărilor atât în ​​ceea ce privește durabilitatea, cât și din punct de vedere estetic.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Bucătărie cu sticlă printată în Onești
Laurențiu Grădinaru
mai 14, 2021
Laurențiu Grădinaru
mai 14, 2021
Baie MDF nuanța stejarului în Onești
Laurențiu Grădinaru
aprilie 30, 2021
Laurențiu Grădinaru
aprilie 30, 2021