Baie MDF nuanța stejarului în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-baie mdf-nuanta-stejarului-in-onesti-01

Proiectarea mobilierului pentru baie trebuie să țină cont de standardele casei și de nevoile specifice ale celor care locuiesc acolo. Funcționalitatea, alături de aspect sunt două elemente esențiale pentru orice baie modernă.

Necesitatea unui spațiu liniștitor pentru baie nu a fost niciodată mai importantă și ca tendință dominantă în 2021, baia va evolua într-un spațiu care nu este destinat doar igienei personale, ci îmbunătățește sănătatea și starea de bine oferind o zonă privată pentru relaxare și destindere. Această idee modernă de baie este despre crearea unui mediu spa acasă, la care contribuie pe deplin cabina de duș aleasă.

Masca de chiuvetă este montată pe perete și pare să „plutească” deasupra pardoselii, creând un aspect minimalist și raționalizat, care funcționează bine într-o baie modernă. Aceasta are un design simplu și elegant, care se potrivește de minune întregului aspect al băii. De asemenea, corpurile suspendate ajută la crearea ideii de spațiu mai mare și sunt o alegere populară în băile contemporane deoarece se potrivesc cu multe stiluri de amenajare. Cele două spații de depozitare ale corpului pentru chiuvetă, alături de dulapul cu două uși oferă suficient loc pentru păstrarea produselor de îngrijire personală, cât și a produselor de curățenie.

Oglinda joacă un rol important în fiecare baie, ea fiind esențială pentru verificarea aspectului, dar poate face mult mai mult decât să-ți arate o reflectare a felului în care arăți, îmbunătățind aspectul general al băii deoarece adaugă stil și lumină.

Pentru realizarea mobilierului din această baie am folosit MDF acrilic, al cărui cant a fost aplicat cu adeziv poliuretan, transformându-l într-un material rezistent la apă.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest imobil.

Laurențiu Grădinaru
mai 24, 2021
Bucătărie cu sticlă printată în Onești
Laurențiu Grădinaru
mai 14, 2021
Laurențiu Grădinaru
mai 14, 2021