Dulap din pal pentru hol în nuanța stejarului în Brașov

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dulap-din-pal-pentru-hol-in-nuanta-stejarului-in-brasov-01

Ținând cont de faptul că holul de la intrare oferă o primă vedere din interiorul unei case, este important să fie organizat și primitor.

Chiar dacă este mic sau mare, întunecat sau luminos, nu trebuie să îți faci griji, indiferent de dimensiuni și caracteristici are un potențial important de depozitare, care poate fi optimizat cu ajutorul unui mobilier la comandă.

Holul este locul în care se regăsesc gențile, îmbrăcămintea, încălțămintea, cheile, echipamentul sportiv și multe alte lucruri. Un dulap funcțional va maximiza spațiul de depozitare și va aduce organizare în această parte importantă a casei tale. Indiferent de dimensiunea lui, poți oricând să îți personalizezi locul de depozitare pentru a se potrivi nevoilor tale.

Cea mai potrivită schemă de culori pentru un hol mic este una care utilizează culori neutre, pentru a spori senzația de lumină și spațiu. Versatilitatea nuanței stejarului contribuie la crearea unei atmosfere calde și plăcute.

După cum se observă în imagini, unitatea de bază din partea dreaptă este pe rotile, ca să se poată muta cu ușurință, facilitând accesul în spatele ei unde se regăsește distribuitorul pentru încălzire. De asemenea, unul dintre cele două spații de depozitare are rolul de cuier, fiind închis cu ușă pentru a avea un aspect compact.

Materialul folosit pentru realizarea acestui mobilier de hol este palul melaminat în nuanța stejarului.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Bucătărie cu tente nisipii în Brașov
Laurențiu Grădinaru
aprilie 12, 2021
Laurențiu Grădinaru
aprilie 12, 2021
Laurențiu Grădinaru
aprilie 7, 2021