Living din MDF lucios și pal în nuanțe de bej în Brasov

CT0UW3~J

Livingul este locul în care ne relaxăm, petrecem timp cu familia și prietenii și de aceea beneficiază întotdeauna de o atenție specială atunci când vine vorba de amenajarea acestuia.

Există multe modalități de a optimiza spațiul dintr-o sfragerie mică atunci când mobila este făcută la comandă, personalizată nevoilor tale specifice. Amenajările open space pot fi extrem de benefice în casa ta, fiindcă îmbunătățesc aspectul general al livingului.

Ca alternativă la designul interior tradițional, locuința în plan deschis poate crea un flux ușor și frumos chiar de la intrarea în casă. Lipsa pereților creează un spațiu mai confortabil, clar și spațios, unde lumina poate ajunge în fiecare colț.

Nuanțele de bej creează o atmosferă caldă, primitoare și se îmbină perfect cu accentele lemnoase din designul unității de perete. Principalul motiv pentru care am utilizat tonuri deschise și fine este acela ca livingul să câștige lumină și spațiu.

Măsuța de cafea este una extensibilă, care se poate adapta oricând este nevoie de un spațiu de lucru sau atunci când vor fi invitați la masă.

Această unitate de perete combină funcționalitatea și capacitatea de depozitare, oferind un spațiu generos pentru toate lucrurile care vor fi păstrate în sufragerie. Rafturile și corpurile cu uși din sticlă sunt perfecte pentru obiectele decorative, iar sertarele și corpurile cu uși oferă soluția ideală pentru a ține departe de ochii musafirilor lucrurile care nu se doresc a fi la vedere.

Fronturile lucioase asigură un aspect curat și elegant, care oferă un rafinament subtil oricărui design. Prin reflectarea luminii, finisajul lucios al acestor fronturi ajută la creșterea vizuală a spațiului.

Pentru realizarea acestui living am utilizat palul melaminat și MDF-ul acrilic lucios.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest imobil.

Bucătărie cu tente nisipii în Brașov
Laurențiu Grădinaru
aprilie 12, 2021
Laurențiu Grădinaru
aprilie 12, 2021