Baie roșie în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-baie-rosie-in-onesti-08

Băile roșii nu sunt o alegere întâlnită frecvent – dar asta le face atât de grozave! Îndrăznește să ieși din mulțime și să creezi o schemă de decor unică, mistică și plină de căldură.

Roșul este o culoare plină de energie și provocare pentru o viață activă, care are un impact vizual deosebit, iar atunci când este utilizat cu nuanțe deschise rezultatul va fi unul perfect.

Dacă vrei ca mobila din baie să se potrivească așteptărilor tale, este necesar să ne comunici nevoile și obiceiurile familiei tale – dacă te machiezi sau nu în baie, dacă baia este folosită și de cei mici sau este doar pentru adulți, dacă îți lipsește spațiul de depozitare – cu cât ne oferi mai multe indicii, cu atât va fi mai ușor să găsim soluția potrivită.

Setul de mobilier pentru această baie este format din masca de chiuvetă roșie și o oglindă modernă cu accente roșii. Oglinda este fără îndoială mai mult decât un simplu accesoriu pentru baie. Deși este, mai presus de toate, un obiect funcțional și practic care ne ajută

în viața noastră de zi cu zi, adaugă, de asemenea, stil camerei, oferă un mic loc de depozitat și lumină. Prin urmare, designul acesteia este foarte important, deoarece completează armonios aspectul băii.

Materialul utilizat pentru realizarea acestui mic mobilier de baie este MDF-ul acrilic lucios, al cărui cant a fost aplicat pe mașina automată de bordurat STREAM B cu adeziv poliuretan, care oferă rezistență la aburi și apă.

Fronturile lucioase sunt potrivite pentru băile contemporane, deorece acestea reflectă lumina și sunt ușor de întreținut.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU ACEST PROIECT

ACCESORII UTILIZATE PENTRU ACEASTĂ MOBILĂ

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Bucătărie roșie cu stejar sonoma în Onești
Laurențiu Grădinaru
aprilie 9, 2021
Laurențiu Grădinaru
aprilie 9, 2021