Bucătărie cu frezaje clasice în Brașov

chameleonfurniture.ro-portofoliu-bucatarie-cu-frezaje-clasice-in-brasov-14

Dacă există un loc în casă în care trebuie să acordăm o atenție specială, acesta este bucătăria. Potrivit Feng Shui, în bucătărie găsim centrul casei și din moment ce există tot ceea ce ne hrănește și ne garantează supraviețuirea, nu este surprinzător faptul că s-ar putea spune și că bucătăriile sunt sursa de energie pentru corp, minte și suflet.

Designul clasic este unul dintre cele mai flexibile și mai simple teme într-o bucătărie, deoarece caracteristicile lor nu se demodează, iar palatele de culori neutre asigură faptul că se pot potrivi unei largi varietăți de gusturi, stiluri de viață și bugete.

Finisajul clasic este întotdeauna elegant și atemporal. Fronturile cu frezaje clasice, mânerele antichizate și cornișa, creează o atmosferă plină de viață și primitoare, care aduc mult farmec bucătărie.

Elegantă, cu linii clasice și câteva atingeri rustice, această bucătărie este foarte bine compartimentată, asigurând o funcționalitate maximă a spațiului disponibil. Este așezată în forma literei L, iar acest design corespunde conceptului „triunghi de lucru” al planificării bucătăriei, care permite acces facil ​între locurile cheie, precum chiuveta, cuptorul și frigiderul.

Dacă visezi la o bucătărie nouă și ideile care includ o insulă de bucătărie continuă să-ți apară în minte, nu te învinovățim! De la pregătirea meselor până la depozitare,

insula este o soluție bună pentru a extinde zona de lucru. Atât stilul cât și funcționalitatea, fac ca insulele de bucătărie să completeze estetica spațiului de gătit, potrivindu-se nevoilor și stilului tău. Această insulă este prevăzută și cu un loc pentru a lua masa și este optimizată pentru scaune de bar, astfel încât să se poată mânca confortabil acolo.

Unul dintre cele mai fermecătoare aspecte ale alegerii unui mobilier clasic pentru bucătărie ar putea fi includerea unor electrocasnice cu un design clasic, pentru a accentua aspectul final al încăperii.

Materialele utilizate sunt pal pentru carcase, MDF vopsit mat, frezat pentru fronturi și compozit pentru blatul de lucru.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Comodă pentru baie in Brașov
Laurențiu Grădinaru
aprilie 16, 2021
Laurențiu Grădinaru
aprilie 16, 2021