Bucătărie roșie cu stejar sonoma în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-bucatarie-rosie-cu-stejar-sonoma-in-onesti-32

Transformarea bucătăriei într-o cameră specială și plăcută nu este atât de dificilă pe cât crezi! Când îți imaginezi cum va arăta viitoarea ta bucătărie, fie că te-ai mutat într-o locuință nouă, fie pentru că urmează să faci lucrări de renovare, îți dorești ca aceasta să fie practică, atractivă și elegantă. Fără îndoială, cel mai bun mod de a satisface aceste nevoi este alegerea mobilierului la comandă.

Dacă îți place nuanța stejarului, dar ți-ar plăcea să adaugi și o notă de entuziasm poți adăuga caracter și căldură bucătăriei cu accente îndrăznețe de roșu.

Contrastul funcționează în ambele sensuri, nuanța de stejar va ajuta la estomaparea culorii roșii într-o paletă confortabilă și viabilă. Combinația de roșu, folosită la fronturile superioare cu nuanțele de gri de la fronturile unităților inferioare, poate fi excelentă pentru a crea o atmosferă modernă, deoarece acest set de culori este o alegere potrivită pentru bucătărie.

Fronturile unităților au un finisaj mat pentru a oferi o notă de eleganță și căldură încăperii, acestea fiind mult mai discrete decât cele lucioase.

Deoarece spațiul din bucătărie este unul micuț, am configurat mobilierul pe un singur perete. Acest aspect simplu este eficient din punct de vedere spațial, fără a renunța la funcționalitate, creând o estetică curată. Corpurile dispun de o compartimentare optimă pentru nevoile clientului.

Sertarul de sub plită este utilizat pentru organizarea tacâmurilor, iar pentru a avea la îndemână ingredientele cele mai utilizate la gătit, a fost integrat un coș Jolly lângă plită.

Pentru realizarea mobilierului din această bucătărie am utilizat pal melaminat stejar pentru unitățile de bază, pal melaminat roșu pentru unitățile suspendate și blat termorezistent.

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest imobil.

Baie roșie în Onești
Laurențiu Grădinaru
aprilie 5, 2021
Laurențiu Grădinaru
aprilie 5, 2021