Bucătărie cu tente nisipii în Brașov

chameleonfurniture.ro-portofoliu-bucatarie-cu-tente-nisipii-in-brasov-16

Multe sarcini zilnice au loc în bucătărie, deci este important să faci din ea un spațiu în care să te bucuri că te afli. Indiferent dacă preferi nuanțe neutre subtile sau mai îndrăznețe, utilizarea culorii în bucătărie face camera mai personală și mai primitoare.

Când vine vorba de amenajarea bucătăriilor, se pare că bejul este noul alb! Nu este deloc o surpriză faptul că, odată cu creșterea popularitatății nuanțelor deschise și a interioarelor monocrome, tendința ajunge rapid și în inima casei: bucătăria.

Fronturile cu tente nisipii sunt foarte apreciate de designeri, în special de cei nordici. Bejul este un neutru versatil și atunci când este stratificat cu nuanțe similare, creează un stil fin, calm, armonios și modern. Oferă bucătăriei un aspect curat și luminos, dar cu o căldură cu care un finisaj complet alb nu poate concura!

Compartimentarea mobilierului s-a bazat pe nevoile specifice ale clientului și creează un flux de lucru bun și un spațiu generos de depozitare. Fiind o opțiune practică de amenajare atât pentru spațiile mici cât și pentru cele mari, a fost aleasă bucătăria în formă de L deoarece oferă  libertate în amplasarea electrocasnicelor și a zonelor de lucru.

Electrocasnicele încorporate oferă flexibilitate și ajută la maximizarea spațiului atât de eficient încât devin din ce în ce mai populare.Principalul avantaj este acela că formează un aspect compact și simplificat, iar liniile curate fac ca bucătăria să pară și mai mare, precum și foarte funcțională.

Masa rotundă ajută și ea la crearea ideii de spațiu deoarece nu există colțuri, favorizând îmbunătățirea fluxului. Un mare avantaj al integrării unei mese rotunde este acela că interacțiunea dintre membrii familiei va fi mult mai bună pentru că toată lumea va fi orientată spre centru, astfel încât nimeni nu va fi lăsat în afara unei conversații.

 

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest imobil.