Dormitor cu frezaje clasice și pat tapițat în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-cu-frezaje-clasice-si-pat-tapitat-in-onesti-13

Dormitorul ar trebui să fie camera ta preferată. Un loc în care, când ajungi acasă de la serviciu, te poți odihni și relaxa. Indiferent dacă îl amenajezi de la zero sau vrei să îi faci un upgrade cu câteva piese cheie, mobila la comandă te va ajuta să îți pui ideile în aplicare pentru a avea dormitorul perfect.

Patul tapițat aduce confort și rafinament dormitorului, definind eleganța modernă. Tăblia înaltă, ornată cu cristale contribuie la crearea unui aspect sofisticat, adăugând o notă clasică încăperii. Noptierele oferă o soluție perfectă pentru depozitarea lucrurilor necesare lângă pat, având un design unic care intensifică senzația de glamour.

Amplasarea oglinzii are scopul de a aduce mai multă lumină în cameră oferind în același timp o senzație de spațiu mai mare, adâncime vizuală și claritate, lucru care este foarte benefic indiferent de dimensiunea unei încăperi.

Culoarea este o formă de energie și prin urmare influențează starea de spirit și poate fi atât stimulantă, cât și relaxantă. În dormitor, văzut un sanctuar al odihnei, culoarea ar trebui să fie aliatul principal pentru a crea un mediu calm, odihnitor și de aceea au fost alese nuanțele neutre.

Rafinamentul interiorului într-un stil clasic este redat de frezajele mobilierului. Totul a fost gândit cu o foarte mare atenția la detalii. Grația și abundența luminii fac ca fiecare element al mobilierului să fie frumos pus în evidență.

Materialele utilizate pentru realizarea acestui mobilier sunt MDF-ul vopsit mat, patinat și frezat pentru părțile vizibile, iar carcasele sunt din pal.

Dacă ești un iubitor al stilului clasic modern, acest tip de mobilă este perfect pentru tine.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Dormitor alb clasic cu masă de machiaj în Onești
Laurențiu Grădinaru
aprilie 19, 2021
Laurențiu Grădinaru
aprilie 19, 2021