Dormitor alb clasic cu masă de machiaj în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-alb-clasic-cu-masa-de-machiaj-in-onesti-28

Stilul clasic se diferențiază de alte stiluri prin sobrietate, eleganță și atemporalitate. Chiar și în dormitor este un succes sigur datorită armoniei și sentimentului de primire pe care le provoacă.

Dormitorul este una dintre camerele în care petrecem cel mai mult timp: este locul în care ne odihnim, dormim și ne deconectăm, de aceea, atunci când planifici amenajarea, trebuie să ai în vedere o serie de elemente de bază pentru a profita la maxim de spațiu, a-i oferi personalitate și stil.

A fost ales un pat tapițat, care este mai practic și oferă un confort de neegalat. Acesta a fost realizat ținând cont de cerințele clientului pentru a completa designul primitor și luxos al dormitorului.

Tăblia din catifea, accesorizată cu cristale este o piesă de mobilier care poate schimba radical atmosfera unei camere și o poate face mai stilată, mai confortabilă și mai elegantă. Aceasta cuprinde cele două noptiere pentru un aspect compact, oferind un spațiu excelent de depozitare al lucrurilor de care este nevoie în zona patului.

Dulapul alături de comoda TV oferă suficient spațiu de depozitare al hainelor și accesoriilor păstrate în dormitor.

Integrarea acestei măsuțe de machiaj în dormitor îl face să arate mai atrăgător și mai luxos.

Aceasta conține și o oglindă cu lumini fiind ideală pentru rutinele de îngrijire și pentru realizarea makeup-ului! Oferă soluția perfectă pentru păstrarea produselor de machiaj, a accesoriilor și a bijuteriilor, fiind tot timpul organizate și la îndemână.

Albul este o alegere potrivită dacă îți dorești să amenajezi un spațiu luminos, relaxant, ideal pentru odihnă și deconectare. Deși albul nu s-a demodat niciodată, este adevărat că am trăit vremuri mai colorate și extreme din punct de vedere decorativ. Acum albul este o tendință și a revenit puternic în mare parte datorită influenței designului care vine din țările nordice. În plus, se combină foarte bine cu o mulțime de tonuri care pot fi alese pentru obiectele decorative.

Mobila pentru acest dormitor a fost realizată din MDF vopsit mat, frezat și patinat în nuanțe aurii.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Dormitor cu frezaje clasice și pat tapițat în Onești
Laurențiu Grădinaru
aprilie 14, 2021
Laurențiu Grădinaru
aprilie 14, 2021