Bucătărie MDF frezat cu accente bej verzui în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-bucatarie-mdf-frezat-cu-accente-bej-verzui-in-onesti-12

Incredibil de flexibil și simplu, designul clasic pentru mobila de bucătărie se potrivește tuturor celor care își doresc un mobilier care să fie mereu în trend, deoarece este un stil care răspunde la cerințe de echilibru, armonie și proporție. Acesta este un model de design cu o abordare clasică, cu elemente decorative care amintesc de măreția epocii clasice, grecești și romane.

Echilibrul și eleganța armonică ale acestui stil sunt evidente în fiecare unitate, conferind spațiului un sentiment nobil.

Dispunerea unităților în spațiu este una în formă de L, care este unul dintre cele mai populare și mai clasice planuri, din motive bine întemeiate. Este un design extrem de flexibil, care poate fi adaptat la mai multe dimensiuni și stiluri de bucătării. În plus, este unul dintre cele mai corecte configurări de bucătărie din punct de vedere ergonomic și din punct de vedere al fluxului de lucru practic și eficient.

Spațiul de depozitare a fost optimizat și compartimentat în funcție de nevoile clientului. Frigiderul și mașina de spălat sunt încorporate pentru un aspect curat, care alături de hotă, plită și cuptorul cu aspect rustic, completează detaliile clasice ale mobilierului. Chiar și sticla de la unitățile suspendate a fost satinată cu

forma suportului pentru sticlele de vin, cu ajutorul laserului nostru, HM JC1325.

Datorită luminozității pe care o aduce încăperii, senzației de spațiu, versatilității și atemporalității, albul este întotdeauna o alegere potrivită pentru mobila din bucătătrie! Nuanța de bej verzui este un neutru care amintește de natură, inducând sentimentul de relaxare și în același timp reduce stresul.

Mobilierul este realizat din MDF vopsit mat, frezat, cu blat termorezistent și backspalsh de 8 mm. Electrocasnicele utilizate la echiparea acestei bucătării sunt marca PYRAMIS, fiind achiziționate și livrate împreună cu mobila.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de Laurențiu Grădinaru.

Apartament în Brașov
Laurențiu Grădinaru
noiembrie 27, 2020
Laurențiu Grădinaru
noiembrie 27, 2020
Casă în Onești
Laurențiu Grădinaru
martie 22, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 22, 2021