Apartament în Brașov

Personalizarea este cuvântul care caracterizează acest apartament. Fiecare cameră este amenajată într-un stil modern și creează propria ei poveste.

Bucătăria

Pentru această bucătărie, clientul și-a dorit un spațiu out of this world, iar o constelație ni s-a părut cea mai potrivită pentru asta. Culoarea de bază pe care am ales-o pentru mobilier este alb lucios, iar MDF-ul de la Egger s-a dovedit materialul perfect. Mânerele negre se potrivesc cu aspectul misterios pe care constelația printată îl aduce încăperii, în timp ce canturile drepte, robuste contrastează și ele cu fluiditatea și neregularitatea nuanțelor de violet, roz și albastru galactic.

Mobilierul este spațios și foarte bine delimitat, pentru a-ți fi de ajutor în organizarea produselor și ustensilelor de bucătărie. De asemenea, am avut grijă să folosim fiecare colțișor, pentru a crea mai mult spațiu de desfășurare pentru tine. Cele două benzi negre ce încadrează mobilierul par să seteze limitele universului creat, în timp ce electrocasnicele integrate completează perfect întregul decor. Blatul cu aspect nisipiu a fost utilizat atât în cadrul mobilierului, cât și pentru masă din bucătărie, pentru a conferi unitate designului.

Living-ul

E deja bine cunoscut modul în care comunicăm prin intermediul culorilor. De aceea, credem că mobilierul realizat pentru acest living cu accente galbene nu doar evidențiază fiecare detaliu al încăperii, ci este o modalitate prin care clienții noștri au ales să își definească individualitatea.

Chiar înainte de pătrunde în living, observăm ușile culisante din sticlă mată și modelul deosebit al acestora. Mai apoi, ne atrage privirea mobilierul cu aspect de labirint și simetria dintre acesta și canapea.

Contrastul dintre galben și negru, respectiv gri dezvăluie o expresivitate inedită: acest living nu este doar locul perfect de a spune povești, ci pare a fi o poveste în sine. În spatele canapelei, peretele violet aduce o notă liniștitoare încăperii. Acesta pare să calmeze valurile reliefate pe mobilier și complimentează perfect spațiul. Cu toate că elementele sunt puține, nu putem spune nicicum că sunt simpliste. Mobilierul este întru totul suspendat, astfel că nu sunt elemente la sol în afară de canapea.

Dormitor

Dulapul încăpător oferă spațiul necesar depozitării articolelor vestimentare și nu numai. Din același material a fost confecționat și un birou practic, de mărime mică, perfect pentru desfășurarea muncii de birou și chiar pentru realizarea temelor sau a altor activități ale copiilor. Patul nu poate trece neobservat datorită tăbliei tapițate în formă de scoică. Tapițeria din catifea are luciul asemănător cu cei al unei perle și oferă o finețe deosebită încăperii.

Aplica de pe tavan care îmbină lumina galbenă cu cea albă atrage atenția atât prin combinarea acestor două lumini cât și prin aspectul original. Rafturile de pe perete și noptierele sunt foarte utile în depozitarea produselor de mărime mică. Cărți, instrumente de scris sau cutii cu bijuterii își pot găsi ușor locul aici. De asemenea, cele două noptiere vor găzdui cu siguranță mii de povești despre proprietarii acestora.

Holul

Întrucât acest hol cu accente corai este predominat de culoarea îndrăzneață a pereților, am păstrat mobilierul cu un model simplu. Un dulap grandios, alb, oferă spațiul de care avem nevoie în incinta holului. Mânerele argintii cu aspect perlat dau acestui dulap o notă subtilă de finețe, la fel și rafturile ce sunt suspendate lângă acesta.

Spațiul de lângă dulap unde pot fi depozitate umbrelele, comoda în care routerul wireless are locul său dedicat, precum și oglinda cu margini curbate sunt câteva dintre aspectele ce fac din acest hol cu accente corai un spațiu primitor și select. Pentru un plus de spațiu, clienții au optat și pentru un corp de depozitare metalic portabil, care se încadrează în aspectul final al spațiului.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Farmacia veterinară MVet din Onești
Laurențiu Grădinaru
septembrie 1, 2020
Laurențiu Grădinaru
septembrie 1, 2020
Apartament în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
iulie 26, 2021
Laurențiu Grădinaru
iulie 26, 2021