Dormitor cu accente aurii în Brașov

Clientul care a solicitat acest proiect și-a dorit un dormitor cu accente aurii, care să ofere sentimentul clar de „acasă”. Am optat pentru culori calde, subtile, care să complimenteze luminozitatea camerei și elementele de mobilier.

Comoditatea și simplitatea sunt cele ce definesc acest dormitor creat cu grijă și cu materiale bine alese: PAL, MDF, blaturi și canturi. Deoarece este un spațiu în care ne petrecem nopțile și în unele cazuri, chiar marea parte a timpului diurn, acesta trebuie să fie primitor și confortabil.

 

Elemente preferate în acest dormitor cu accente aurii

 

Ori de câte ori pășim în dormitor, știm că ne aflăm în spațiul în care ne simțim în siguranță și confortabil. Un aspect extravagant nu ne-ar putea permite să ne liniștim și să ne punem gândurile în ordine. Din acest motiv, am optat pentru elemente de mobilier simple, cărora nu le lipsește însă bunul gust.

Dulapul încăpător oferă spațiul necesar depozitării articolelor vestimentare și nu numai. Din același material a fost confecționat și un birou practic, de mărime mică, perfect pentru desfășurarea muncii de birou și chiar pentru realizarea temelor sau a altor activități ale copiilor. Pentru acestea, cât și pentru noptiere și rafturi, PAL-ul utilizat are nuanțe de gri și maro deschis ce moderează intensitatea auriului utilizat ca accent. În același ton cald, dar subtil este realizat și patul, care nu poate trece neobservat datorită tăbliei tapițate în formă de scoică. Tapițeria din catifea are luciul asemănător cu cei al unei perle și oferă o finețe deosebită încăperii. Aplica de pe tavan care îmbină lumina galbenă cu cea albă atrage atenția atât prin combinarea acestor două lumini cât și prin aspectul original.

Rafturile de pe perete și noptierele sunt foarte utile în depozitarea produselor de mărime mică. Cărți, instrumente de scris sau cutii cu bijuterii își pot găsi ușor locul aici. De asemenea, cele două noptiere vor găzdui cu siguranță mii de povești despre proprietarii acestora.

Ne bucurăm de fiecare dată când clienții aleg să completeze firesc amenajările pe care le realizăm. Lenjeria și draperia creează armonie completă din acest dormitor cu accente aurii și ajută la crearea spațiului confortabil și deosebit de primitor.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Bucătărie „Constelație” în Brașov
Laurențiu Grădinaru
septembrie 30, 2020
Laurențiu Grădinaru
septembrie 30, 2020
Living cu accente galbene în Brașov
Laurențiu Grădinaru
septembrie 30, 2020
Laurențiu Grădinaru
septembrie 30, 2020