Hol cu accente corai în Brașov

Holul este primul lucru pe care invitații îl văd atunci când pășesc într-o casă. De aceea, trebuie să avem grijă ca acesta să aibă un aer prietenos și primitor, dar care să fie în ton cu restul locuinței.

Întrucât acest hol cu accente corai este predominat de culoarea îndrăzneață a pereților, am păstrat mobilierul cu un model simplu. Un dulap grandios, alb, oferă spațiul de care avem nevoie în incinta holului. Mânerele argintii cu aspect perlat dau acestui dulap o notă subtilă de finețe, la fel și rafturile ce sunt suspendate lângă acesta.

 

Un hol practic cu accente corai

 

Suntem de părere că fiecare spațiu poate să ofere confortul maxim pentru proprietarul său dacă este „îmbrăcat” cu mobilierul potrivit. În cazul acestui proiect, accentul cade pe micile detalii care fac diferența. Spațiul de lângă dulap unde pot fi depozitate umbrelele, comoda în care routerul wireless are locul său dedicat, precum și oglinda cu margini curbate sunt câteva dintre aspectele ce fac din acest hol cu accente corai un spațiu primitor și select.

Suntem mereu atenți și la noutățile din domeniu, așa că mobilierul nu este doar funcțional, ci și modern. Pentru materialele ce stau la baza acestuia (PAL, MDF, canturi și blaturi), am selectat o culoare de bază atrăgătoare, dar simplă – albul sidefat. De asemenea, asimetria sertarelor de la comodă, cât și a lămpii LED din tavan oferă atractivitate designului.

Pentru un plus de spațiu, clienții au optat și pentru un corp de depozitare metalic portabil, care se încadrează în aspectul final al spațiului. Astfel, ne bucurăm acum să vă prezentăm acest hol cu accente corai printre proiectele de care suntem cu adevărat mândri. Calitatea materialelor pe care le-am folosit ne convinge că acesta va avea și o durată mare de viață, un lucru important pentru client și producător deopotrivă.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Bucătărie „Constelație” în Brașov
Laurențiu Grădinaru
septembrie 30, 2020
Laurențiu Grădinaru
septembrie 30, 2020
Living cu accente galbene în Brașov
Laurențiu Grădinaru
septembrie 30, 2020
Laurențiu Grădinaru
septembrie 30, 2020