Living cu accente galbene în Brașov

Deoarece livingul este locul în care obișnuim să organizăm diferite evenimente, acesta trebuie să prezinte un aspect plăcut și primitor. Acest living cu accente galbene este, negreșit, greu de uitat și demn de aprecieri.

Tindem să acordăm o atenție deosebită mobilierului din această cameră, pentru că aici petrecem cel mai mult timp cu invitații. Fiecare detaliu transmite ceva despre gazde, iar aspectul general are scopul de a crea sentimentul reconfortant pe care un living ar trebui să îl ofere.

 

Living cu accente galbene pentru clienți curajoși

 

E deja bine cunoscut modul în care comunicăm prin intermediul culorilor. De aceea, credem că mobilierul realizat pentru acest living cu accente galbene nu doar evidențiază fiecare detaliu al încăperii, ci este o modalitate prin care clienții noștri au ales să își definească individualitatea.

Chiar înainte de pătrunde în living, observăm ușile culisante din sticlă mată și modelul deosebit al acestora. Mai apoi, ne atrage privirea mobilierul cu aspect de labirint și simetria dintre acesta și canapea. Contrastul dintre galben și negru, respectiv gri dezvăluie o expresivitate inedită: acest living nu este doar locul perfect de a spune povești, ci pare a fi o poveste în sine. În spatele canapelei, peretele violet aduce o notă liniștitoare încăperii. Acesta pare să calmeze valurile reliefate pe mobilier și complimentează perfect spațiul.

Cu toate că elementele sunt puține, nu putem spune nicicum că sunt simpliste. Mobilierul este întru totul suspendat, astfel că nu sunt elemente la sol în afară de canapea. Lipsa picioarelor mobilierului oferă un aer de nou, contemporan acestui living. Ba mai mult, combinația dintre dulapuri, sertare și rafturi creează o diversitate bine-venită.

Nu am fi putut crea un mobilier atât de interesant și decora acest living cu accente galbene fără materialele potrivite. Am folosit cu măiestrie PAL, MDF, blaturi și canturi. Ne-am asigurat că mobilierul creat este unul calitativ ce oferă siguranță și durată de viață.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Bucătărie „Constelație” în Brașov
Laurențiu Grădinaru
septembrie 30, 2020
Laurențiu Grădinaru
septembrie 30, 2020
Dormitor cu accente aurii în Brașov
Laurențiu Grădinaru
septembrie 22, 2020
Laurențiu Grădinaru
septembrie 22, 2020