Bucătărie din MDF vopsit în Onești

chameleonfurniture.ro-designer-laurentiu-gradinaru-bucatarie-onesti-fornturi-lemn-04

Se spune că bucătăria este inima casei, ceea ce este și adevărat. Aceasta are rolul de a uni întreaga familie în jurul mesei, de aduce prietenii împreună, de a te duce cu gândul în țări îndepărtate printr-un preparat mai special. Iar când privești lucrurile din această perspectivă, amenajarea este o adevărată provocare.

În cadrul acestui proiect, am pornit de la materialul de bază, MDF-ul vopsit, în jurul căruia am creionat bucătăria. Am ales stilul minimalist, acesta fiind unul dintre stilurile apreciate în designul de interior,mai ales de către cei care-și doresc o casă modernă.

Acest stil este caracterizat de motto-ul „less is more”, de aceea simplitatea se vede cu ochiul liber. Spațiul este unul foarte aerisit și luminos, accesoriile sunt puține, dar de efect, iar liniile sunt preponderent drepte.

Designul elegant are în vedere, în primul rând, funcționalitatea fiecărei piese, făcând ca fiecare detaliu să ofere beneficii maxime. Mobilierul este într-o nuanță de gri, care se completează perfect cu electrocasnicele folosite, dar și cu marea de alb din încăpere.

De asemenea, accesoriile de la Blum, simplifică întreaga experiență în deschiderea și închiderea corpurilor de mobilier, crescând confortul de mișcare în bucătărie.

Această bucătărie este definită de durabilitate, iar suprafețele tind spre perfecțiune. Începând de la fațadele dulapurilor, până la blatul de lucru, fiecare element a fost realizat la cele mai înalte standarde de calitate.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Casă cu nuanțe fibroase în Onești
Laurențiu Grădinaru
august 1, 2021
Laurențiu Grădinaru
august 1, 2021
Casă spațioasă în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 16, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 16, 2021