Bucătărie albă din MDF lucios în Onești

chameleonfurniture.ro-bucatarie-alba-din-mdf-lucios-in-onesti-03

Bucătăria este un amalgam perfect între funcționalitate și estetică. În acest caz, ea a fost construită într-o formă elegantă de tip L, cu o atenție minuțioasă pentru detalii. Fronturile lucioase, realizate din MDF acrilic alb, oferă un aspect rafinat și modern, cu o finisare impecabilă datorită aplicării cantului de tip laser. În același timp, carcasele solide din PAL alb, căntuite cu adeziv poliuretanic rezistent la umezeală, asigură durabilitate și rezistență pe termen lung.

Blatul este realizat din material postforming cu textura Ceramica Tessina, oferind atât un aspect estetic impresionant, cât și o suprafață durabilă pentru gătit și pregătirea mesei. Îmbinarea fără profil a celor două plăci de blat creează un aspect aerisit și uniform. Ușile sunt echipate cu manere aplicate de 160mm, facilitând accesul la interiorul dulapurilor și sertarelor. Balamalele de calitate superioară de la BLUM, cu sistem de amortizare, asigură o închidere silențioasă și delicată a ușilor, oferind confortul necesar în bucătărie.

Fiecare detaliu al bucătăriei este gândit cu atenție, începând de la corpurile de bază, care includ sertare cu glisiere ascunse BLUM TANDEM pentru o funcționare fără efort, până la elemente cheie precum corpul de colț, mașina de spălat vase, coșul jolly și alte corpuri dedicate depozitării, toate menite să ofere o organizare eficientă și o experiență practică în bucătărie.

Corpurile suspendate, construite în două rânduri, unul mai puțin adânc și unul la fel de adânc precum corpurile de bază, oferă un spațiu suplimentar de depozitare, fără a compromite aspectul estetic sau funcționalitatea generală. Banda LED montată sub corpurile suspendate iluminează spațiul de gătit. Centrala imobilului este inteligent mascată într-un corp turn plasat în colțul camerei, astfel încât să nu fie vizibilă și să asigure o estetică perfectă.

Întreaga bucătărie este încadrată într-o ramă din PAL EGGER dublat, care adaugă o notă călduroasă și primitoare, accentuând eleganța și rafinamentul general al designului în nuanța sa subtilă de Bej Nisip. O combinație impecabilă între materiale de înaltă calitate, inovație tehnică și un design modern, bucătăria reprezintă o investiție de durată în confortul și stilul de viață al clienților noștri.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Casă modernă în Popeni
Laurențiu Grădinaru
august 1, 2023
Laurențiu Grădinaru
august 1, 2023
Apartament modern în Moinești
Laurențiu Grădinaru
martie 29, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 29, 2021