Birouri sediu Vimpex în Onești

Biroul directorului

Mobila de birou propusă se remarcă prin eleganță și functionalitate, cu un design modern ce îmbină perfect utilitatea cu aspectul estetic. Fronturile realizate din PAL EGGER, în nuanțele sofisticate de Gri Cărbune și Stejar Hamilton, conferă un aer rafinat întregului ansamblu.

Prin implementarea tehnologiei push-to-open BLUM tip-on și a balamalelor BLUM fără arc, acest mobilier de birou se remarcă prin funcționalitatea sa fără compromisuri estetice, aducând un plus de rafinament și eficiență oricărui spatiu de lucru.

Biroul directorului adjunct

Mobilierul de birou este conceput cu o estetică modernă și funcționalitate excelentă, adaptat perfect pentru un mediu de lucru productiv.

Fronturile sunt realizate din PAL în două nuanțe – Gri Carbune și Stejar Hamilton – oferind un contrast subtil și un aspect sofisticat.

Recepția

Amenajarea spațiului de recepție este o combinație elegantă de funcționalitate și design modern. Fronturile sunt realizate din PAL EGGER în nuanțele sofisticate de Gri Carbune și Stejar Hamilton, cu un aspect plăcut și durabil. Ușile nu dispun de mânere vizibile, oferind o estetică minimalistă și se deschid ușor și discret cu ajutorul sistemului push-to-open, cu balamale BLUM fără arc.

Recepția, plasată în partea frontală a biroului, impresionează prin forma sa semicirculară. Aceasta este confecționată din laminat EGGER de culoare Gri Carbune, conferind o notă de rafinament. La interior, recepția dispune de un corp cu sertare echipate cu glisiere ascunse BLUM Tandem, asigurând astfel spațiu pentru depozitare și organizare eficientă.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Tiberiu Itrinescu.

Dressing clasic din MDF frezat în Bacau
Tiberiu Itrinescu
august 18, 2023
Tiberiu Itrinescu
august 18, 2023