Recepție curbată din laminat gri cărbune la Vimpex Onești

chameleonfurniture.ro-receptie-curbata-din-laminat-gri-carbune-la-Vimpex-onesti-14

Amenajarea spațiului de recepție este o combinație elegantă de funcționalitate și design modern. Fronturile sunt realizate din PAL EGGER în nuanțele sofisticate de Gri Carbune și Stejar Hamilton, cu un aspect plăcut și durabil. Ușile nu dispun de mânere vizibile, oferind o estetică minimalistă și se deschid ușor și discret cu ajutorul sistemului push-to-open, cu balamale BLUM fără arc.

Recepția, plasată în partea frontală a biroului, impresionează prin forma sa semicirculară. Aceasta este confecționată din laminat EGGER de culoare Gri Carbune, conferind o notă de rafinament. La interior, recepția dispune de un corp cu sertare echipate cu glisiere ascunse BLUM Tandem, asigurând astfel spațiu pentru depozitare și organizare eficientă. Blatul recepției urmează aceeași formă curbată, adăugând un element de design unic și contemporan.

Masca de calorifer are aspectul unei rame elegante în nuanța Gri Carbune. Detaliile rafinate și riflajele din Stejar Hamilton adaugă un contrast subtil și sofisticat, aducând o notă de calitate și eleganță în birou.

Biblioteca este alcătuită din mai multe elemente. La baza sa, se găsește un corp cu două uși, oferind un spațiu generos pentru depozitare. Deasupra acestui corp se află un alt corp cu o ușă și rafturi pentru depozitare, iar colțul bibliotecii este format din rafturi cu plăcile de susținere instalate alternativ, perfect pentru a expune cărți sau obiecte decorative.

Acest mobilier de birou îmbină cu succes aspectul estetic și funcționalitatea, creând un mediu de lucru plăcut și eficient, perfect pentru un birou modern și rafinat.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în aceast spațiu comercial.