Birou din PAL gri cu blat rotunjit Stejar Hamilton la Vimpex Onești

chameleonfurniture.ro-birou-din-PAL-gri-cu-blat-rotunjit-hamilton-la-Vimpex-Onesti-2

Mobila de birou propusă se remarcă prin eleganță și functionalitate, cu un design modern ce îmbină perfect utilitatea cu aspectul estetic. Fronturile realizate din PAL EGGER, în nuanțele sofisticate de Gri Cărbune și Stejar Hamilton, conferă un aer rafinat întregului ansamblu.

Prin implementarea tehnologiei push-to-open BLUM tip-on și a balamalelor BLUM fără arc, acest mobilier de birou se remarcă prin funcționalitatea sa fără compromisuri estetice, aducând un plus de rafinament și eficiență oricărui spatiu de lucru.

Biroul, cu forma sa distinctivă de L, impresionează prin blatul rotunjit, meticulos construit din PAL dublat, oferind astfel o rezistență sporită. Sertarele, echipate cu glisiere ascunse BLUM tandem, asigură o funcționare lină și silențioasă, facilitând organizarea eficientă a documentelor și a altor obiecte de birou.

Interiorul biroului în nuanța Gri creeză un aspect formal, în timp ce blatul și panourile terminale din Stejar Hamilton conferă o nota caldă si primitoare, creând impresia unei rame distincte.

Biblioteca, componenta esentială a mobilierului, dispune de un corp solid cu sertare prevăzute cu aceleași glisiere de înaltă calitate. Un corp cu uși adaugă un spatiu de depozitare securizat, în timp ce corpul superior, fără uși, dispune de rafturi elegante din sticlă, integrandu-se perfect într-un fundal din riflaje finisat cu atentie la detalii.

Masca de calorifer, un element practic și ingenios ansamblului, asigură o circulație eficientă a căldurii prin orificii rotunde. Cele doua corpuri cu uși, ce se deschid vertical în jos, oferă spațiu adițional de depozitare, asigurând un design compact și funcțional pentru orice necesități de organizare.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest spațiu comercial.