Birou din PAL gri cărbune cu accente de stejar la Vimpex Onești

chameleonfurniture.ro-birou-din-PAL-gri-carbune-cu-accente-de-stejar-la-Vimpex-onesti-4

Mobilierul de birou este conceput cu o estetică modernă și funcționalitate excelentă, adaptat perfect pentru un mediu de lucru productiv.

Fronturile sunt realizate din PAL în două nuanțe – Gri Carbune și Stejar Hamilton – oferind un contrast subtil și un aspect sofisticat. Usile mobilierului nu au mânere vizibile, în schimb, acestea se deschid ușor și fără efort prin intermediul sistemului push-to-open, cu ajutorul balamalelor Blum fără arc, asigurând un aspect minimalist și curat. Întreb mobilierul este căntuit cu adeziv poliuretanic, ceea ce conferă cea mai înaltă rezistență la umezeală.

Biroul este elementul central al acestui spațiu de lucru. Blatul biroului este fabricat din PAL dublat, oferind o suprafață solidă pentru a lucra. Acesta include și sertare cu glisiere ascunse BLUM TANDEM, asigurând un spațiu bine organizat pentru documente și alte obiecte esențiale.

Corpul de sub televizor a fost gândit pentru a oferi un spațiu suplimentar de depozitare. Este echipat cu sertare cu aceleași glisiere de înaltă calitate, asigurând o funcționalitate excelentă și o utilizare facilă. Masca de calorifer este concepută cu riflaje în nuanța Stejar Hamilton, oferind o notă de eleganță și armonie cu restul mobilierului din birou.

Biblioteca ocupă întregul perete, oferind spațiu suficient pentru a stoca și expune cărți, documente și obiecte personale. La mijlocul bibliotecii se găsește un spațiu deschis, încadrat de o ramă din PAL dublat, oferind un aspect estetic și funcțional. În această bibliotecă, se regăsesc corpuri cu rafturi pentru a organiza cărțile, sertare cu glisiere BLUM TANDEM pentru documente și obiecte mici, și o ușă cu sticlă satinată, care adaugă un element de design și permite vizualizarea conținutului interior.

În ansamblu, mobilierul de birou este o combinație perfectă între aspectul contemporan, funcționalitatea excelentă și atenția la detalii, asigurând un mediu de lucru plăcut, organizat și productiv.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest spațiu comercial.