Dressing clasic din MDF frezat în Bacau

chameleonfurniture.ro-dressing-clasic-din-mdf-frezat-in-bacau-11

Mobilierul de dressing propus se remarcă prin designul atent lucrat și prin folosirea materialelor de cea mai înaltă calitate. Fronturile elegante, realizate din MDF frezat cu modelul IMPULSE și înfoliate cu folie 3D, textura ALB FIBROS, emană o senzatie de rafinament și modernitate. Contrastul subtil între fronturile alb-fibros și carcasele din PAL în nuanța caldă a migdalei adaugă adâncime și caracter spațiului.

Fiecare element al acestui mobilier a fost gândit în detaliu, începând cu căntuirea meticuloasă cu adeziv poliuretanic rezistent la umezeală, care asigură durabilitatea și stabilitatea pe termen lung. Ușile sunt prevăzute cu manere aplicate clasice, cu finisaj aspect antic, conferind o notă de eleganță discretă. Balamalele de calitate superioară, marca BLUM, dotate cu sistem de amortizare, asigură o închidere lină și silențioasă a ușilor, subliniind atenția la detalii.

Dulapurile spațioase ascund în interior rafturi și sertare echipate cu glisiere BLUM TANDEM, ceea ce permite o deschidere și închidere ușoară și fără efort. De asemenea, coșul special pentru rufe, amplasat lângă mașina de spălat, adaugă un plus de funcționalitate. Pentru a optimiza spațiul, dulapul de lângă ușă a fost realizat în formă teșită, permițând astfel accesul facil la ieșirea din cameră.

La capătul dulapurilor, cuierul în stil clasic, realizat prin riflaje, adaugă un element practic și decorativ. O atenție deosebită a fost acordată și integrării mașinii de spălat rufe în design, aceasta fiind discret încadrată între dulapuri pentru o armonie perfectă a spațiului.

Băncuța pentru încălțat, tapițată cu un material textil într-o nuanță delicată de verde, aduce o notă de prospețime și confort, fiind un element funcțional și estetic în același timp. Acest mobilier de dressing excelează prin combinația perfectă între funcționalitate, rafinament și durabilitate, transformând orice cameră într-un spațiu cu adevărat special.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Tiberiu Itrinescu.

Birouri sediu Vimpex în Onești
Tiberiu Itrinescu
august 10, 2023
Tiberiu Itrinescu
august 10, 2023