Bucătărie din MDF turcoaz în Onești

chameleonfurniture.ro-bucatarie-din-mdf-turcoaz-in-onesti-22

Acest mobilier de bucătărie este conceput cu o estetică modernă și funcționalitate excelentă. Fronturile, realizate din MDF acrilic turcoaz lucios, emană o strălucire remarcabilă, aducând o notă vibrantă și vieții bucătăriei. În contrast elegant, carcasele din PAL alb conferă o seninătate reconfortantă, evidențiind perfect nuanța strălucitoare a fronturilor.

Fiecare detaliu este atent gândit pentru a rezista la uzura zilnică și umiditatea specifică bucătăriilor. Căntuirea cu adeziv poliuretanic, cel mai rezistent la umezeală, asigură durabilitate și protecție împotriva deteriorării în timp.

Blatul postforming cu textura Beton Chicago adaugă o notă industrială și modernă, iar decupajul asigură adaptarea înjurul nișei, îmbinarea cu faianța fiind făcută prin înălțător blat de aluminiu.

Manerele tip gola din aluminiu cu LED integrat conferă o notă de eleganță, evidențiind simplitatea și minimalismul designului. Balamalele de înaltă calitate, marca BLUM, asigură o deschidere fluentă și lină a ușilor, iar sistemul de amortizare adaugă un plus de confort și liniște în utilizare.

În ceea ce privește funcționalitatea, corpurile de bază sunt optimizate pentru un flux de lucru eficient. Corpul cu sertare, dotat cu glisiere ascunse BLUM TANDEM și sertar interior, este proiectat cu atenție la detalii pentru a asigura depozitarea comodă a ustensilelor de bucătărie. Corpurile care găzduiesc electrocasnicele precum mașina de spălat vase, mașina de spălat rufe și sunt perfect integrate, maximizând spațiul disponibil și optimizând funcționalitatea bucătăriei.

Pe partea superioară, corpurile suspendate cu deschidere batantă completează aspectul elegant și asigură depozitarea organizată a obiectelor de uz zilnic. Corpul dotat cu scurgător de vase și cel destinat hotei sunt atent proiectate pentru a facilita sarcinile zilnice, fără a compromite spațiul de lucru.

În plus, mobilierul este echipat cu două corpuri turn, unul special proiectat pentru a găzdui frigiderul, asigurând accesul comod la alimente, iar celălalt incorporând cuptorul electric și cuptorul cu microunde, oferind astfel o soluție completă și integrată pentru toate necesitățile culinare moderne.

Astfel, acest mobilier de bucătărie nu numai că adaugă un plus de stil în locuința ta, dar și transformă bucătăria într-un spațiu funcțional și bine organizat, unde gătitul devine o plăcere. Este o alegere excelentă pentru cei care apreciază calitatea și estetica în amenajarea bucătăriei.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări din portofoliul nostru.

Apartament cu accente turcoaz în Onești
Gabriel Năfureanu
septembrie 1, 2021
Gabriel Năfureanu
septembrie 1, 2021
Apartament în stil clasic în București
PrimeArts
noiembrie 1, 2021
PrimeArts
noiembrie 1, 2021