Bucătărie MDF gri mat cu accente de stejar auriu în Târgu Ocna

chameleonfurniture.ro-bucatarie-mdf-gri-mat-cu-accente-de-stejar-auriu-in-targu-ocna-08

Bucătăria este o combinație perfectă de eleganță și funcționalitate, realizată cu atenție la detalii și din materiale de cea mai înaltă calitate. Mobilierul este construit într-o combinație ingenioasă din MDF acrilic gri mat și PAL stejar auriu craft, oferind un aspect modern și cald în același timp.

Fiecare componentă a mobilei este căntuită cu adeziv poliuretanic, cea mai rezistentă opțiune la umezeală, asigurând durabilitate pe termen lung. Blatul tip postforming, cu textura gold craft oak, adaugă un aer rafinat și natural întregii bucătării, în timp ce contrablatul din faianță, cu textura marmurii, completează cu eleganță designul.

Ușile sunt echipate cu mânere tip GOLA din aluminiu negru și balamale cu amortizare integrată, BLUM clip-top blumotion, garantând o funcționare lină și durabilă. Corpurile de bază includ 3 corpuri cu sertare dotate cu laterale metalice BLUM TANDEMBOX ANTARO, sertare interioare și sistem de compartimentare ORGA-LINE pentru o aranjare eficientă a ustensilelor.

Un element remarcabil este nișa din colț, îmbrăcată în PAL stejar auriu craft, aducând un plus de cald și conferind un aspect unitar întregului ansamblu. Corpurile suspendate cu deschidere normală și cu sistem Blum Aventos HF sunt dedicate exclusiv depozitării, iar iluminarea din spoturile montate în tavanul fals evidențiază textura lemnului.

Cele două corpuri turn reprezintă puncte de atracție în bucătărie. Unul integrează cuptorul și cuptorul cu microunde, oferind o soluție practică și ergonomică, în timp ce celălalt este o vitrină cu ușă din sticlă sablată, rame de aluminiu negru și iluminare LED, cu deschidere prin apăsare.

Bucătăria include și o mască de calorifer cu riflaje din PAL gold craft oak, adăugând un detaliu finisat și uniform întregului spațiu. Această bucătărie reprezintă un loc în care estetica se îmbină armonios cu funcționalitatea, creând un mediu plăcut și inspirator pentru prepararea și savurarea meselor.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări din portofoliul nostru.

Apartament în nuanțe fibroase în București
Laurențiu Grădinaru
iulie 14, 2023
Laurențiu Grădinaru
iulie 14, 2023
Casă modernă în Popeni
Laurențiu Grădinaru
august 1, 2023
Laurențiu Grădinaru
august 1, 2023