Bucătărie în nuanțe calde în Bacău

chameleonfurniture.ro-bucatarie-in-nuante-calde-in-bacau-05

Această bucătărie emană căldură și eleganță într-o combinație armonioasă. Fronturile elegante sunt confecționate din MDF mat alb și bej, oferind un contrast subtil, în timp ce PAL-ul de stejar piatra adaugă un element natural și cald. Interiorul corpurilor de bază sunt făcute din PAL Gri Piatra, conferind durabilitate și rezistență în timp. Întregul mobilier este căntuit cu adeziv poliuretanic, recunoscut deja ca fiind cel mai rezistent la umezeală.

Blatul postforming cu textură de stejar piatra conferă bucătăriei o notă distinctivă, iar înălțătorul de blat din PAL, cu aceeași textură, adaugă un element de coeziune vizuală. Faianța are o textură ce creează iluzia de 3D și este iluminată de banda LED montata sub corpurile suspendate, completând astfel aspectul sofisticat al mobilierului.

Ușile sunt dotate cu mânere buton din aluminiu negru mat și balamale cu amortizare de înaltă calitate BLUM clip-top BLUMOTION, asigurând o închidere silențioasă. Corpurile de bază au un design inteligent, respectiv un corp cu sertare dotat cu glisiere cu amortizare BLUM TANDEM, un corp dedicat mașinii de spălat vase și un altul pentru cuptor. Baza cuprinde și corpuri specializate, cum ar fi masca de chiuvetă, corpul cu coș jolly și alte module pentru depozitare.

La capătul bucătăriei, o masca de calorifer realizată din HDF traforat cu laserul adaugă un element artistic, acoperit de un blat extensibil care se transformă într-un spațiu primitor pentru a lua masa.

Corpurile suspendate, cu deschidere normală, includ opțiuni precum corpul cu scurgător de vase, corpul pentru hotă și module de depozitare, evidențiindu-se în mod deosebit corpul mic din stânga grinzii, care optimizează eficient spațiul disponibil. Împreună, aceste elemente creează o bucătărie elegantă și bine organizată, în care utilitatea se îmbină perfect cu estetica modernă.

Această bucătărie reprezintă o combinație perfectă între estetică și funcționalitate, aducând un farmec aparte în fiecare colț al încăperii.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Living alb cu riflaje în Bacău
Iasmina Cojocaru
august 26, 2023
Iasmina Cojocaru
august 26, 2023
Hol alb cu riflaje în Bacău
Iasmina Cojocaru
august 29, 2023
Iasmina Cojocaru
august 29, 2023