Living alb cu riflaje în Bacău

chameleonfurniture.ro-living-alb-cu-riflaje-in-bacau-11

Cu o estetică distinctă, acest ansamblu impresionează prin designul său modern și materialele de calitate superioară folosite în construcție.

Pentru a asigura o durată lungă de viață, toate componentele sunt căntuite cu atenție cu adeziv poliuretanic, cel mai rezistent la umezeală.

La exterior, mobilierul este îmbrăcat în MDF acrilic alb lucios, conferindu-i un aspect sofisticat și ușor de integrat în diverse stiluri de amenajare interioară.

Ușile mobilei sunt dotate cu butoni eleganți din aluminiu negru mat, oferind un contrast subtil și plăcut. Balamalele BLUM cliptop BLUMOTION cu sistem de amortizare asigură o închidere lină și silențioasă a ușilor, conferind un plus de funcționalitate și confort.

Comoda este compartimentată în 3 module, fiecare echipat cu câte 2 sertare prevăzute cu glisiere ascunse BLUM TANDEM, facilitând accesul la spațiul de depozitare. Picioarele satinate, cu o înălțime de 5 cm, adaugă un element subtil și modern, completând perfect estetica mobilierului.

Un detaliu interesant este jumătatea de perete dedicată riflajelor din PAL Stejar Piatră, pe care este montat televizorul, creând un centru de divertisment atrăgător și funcțional. Vitrina este o piesă distinctivă, cu baza formată din uși din MDF lucios alb, mijlocul cu uși de sticlă clară, iar partea superioară tot cu uși din MDF lucios alb, oferind spațiu pentru afișarea obiectelor de preț.

Masa extensibilă, cu susținere din PAL alb și blat din MDF în nuanța stejar piatră, este atât practică, cât și estetică, reprezentând un punct de întâlnire în jurul căruia se adună familia și prietenii. Canapeaua din stofă turcoaz completează perfect decorul, aducând un strop de culoare și confort la întregul spațiu de living. Acest mobilier reprezintă o alegere perfectă pentru cei care caută echilibrul între estetică, funcționalitate și durabilitate în amenajarea livingului lor.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Bucătărie în nuanțe calde în Bacău
Iasmina Cojocaru
august 25, 2023
Iasmina Cojocaru
august 25, 2023
Dormitor relaxant cu accente neutre în Bacău
Iasmina Cojocaru
august 27, 2023
Iasmina Cojocaru
august 27, 2023