Hol alb cu riflaje în Bacău

chameleonfurniture.ro-hol-alb-cu-riflaje-in-bacau-06

Amenajarea interioară a acestui hol emană o eleganță contemporană și funcționalitate rafinată, integrând materiale de calitate și soluții ingenioase. Mobilierul exterior reflectă o combinație armonioasă între MDF acrilic alb mat și PAL stejar piatră, conferind un aspect modern și luminozitate spațiului. Cu detalii atent finisate, picioarele satinate de 5 cm adaugă un element subtil de sofisticare.

Toată mobila este construită cu o atenție deosebită la rezistența la umezeală, fiind căntuită cu un adeziv poliuretanic durabil.

Ușile dispun de butoni eleganți din aluminiu negru mat, iar balamalele BLUM Cliptop Blumotion aduc o închidere lină și silentioasă, oferind un nivel sporit de confort.

Băncuța de încălțare, împărțită în două module, prezintă un design practic și atrăgător. Unul dintre module dispune de 2 sertare cu glisiere ascunse BLUM TANDEM, în timp ce celălalt are 2 uși pentru depozitarea articolelor mai voluminoase. Aceste caracteristici îmbină funcționalitatea și estetica într-un mod echilibrat.

Dulapul cu 2 uși, extinzându-se până în tavan, oferă spațiu generos de depozitare, fiind compartimentat cu polițe interioare și o bara pentru umerase. Corpurile suspendate, cu uși deschise vertical prin sistemul Aventos HK-XS, adaugă un element de design inovator și eficient în utilizare.

Pe jumătatea peretelui, riflajele din PAL stejar piatră aduc un contrast plăcut și textură spațiului, aducând un element natural în amenajarea interioară. Un dulap suspendat deasupra mașinii de rufe și a uscătorului adaugă funcționalitate, oferind spațiu pentru depozitarea detergentilor și a prosoapelor de baie.

În alt colț al holului, o comodă semi-înaltă atrage atenția cu 2 sertare cu sistem Push to Open, facilitând accesul la obiecte de zi cu zi. O oglindă rotundă montată pe un suport din PAL adaugă un element de eleganță și utilitate, completând în mod armonios amenajarea acestui hol modern și practic.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Bucătărie în nuanțe calde în Bacău
Iasmina Cojocaru
august 25, 2023
Iasmina Cojocaru
august 25, 2023
Iasmina Cojocaru
august 28, 2023