Apartament luminos în Bacău

Bucătăria

Această bucătărie emană căldură și eleganță într-o combinație armonioasă. Fronturile elegante sunt confecționate din MDF mat alb și bej, oferind un contrast subtil, în timp ce PAL-ul de stejar piatra adaugă un element natural și cald. Interiorul corpurilor de bază sunt făcute din PAL Gri Piatra, conferind durabilitate și rezistență în timp. Întregul mobilier este căntuit cu adeziv poliuretanic, recunoscut deja ca fiind cel mai rezistent la umezeală.

Blatul postforming cu textură de stejar piatra conferă bucătăriei o notă distinctivă, iar înălțătorul de blat din PAL, cu aceeași textură, adaugă un element de coeziune vizuală. Faianța are o textură ce creează iluzia de 3D și este iluminată de banda LED montata sub corpurile suspendate, completând astfel aspectul sofisticat al mobilierului.

Living-ul

Cu o estetică distinctă, acest ansamblu impresionează prin designul său modern și materialele de calitate superioară folosite în construcție.

Pentru a asigura o durată lungă de viață, toate componentele sunt căntuite cu atenție cu adeziv poliuretanic, cel mai rezistent la umezeală.

La exterior, mobilierul este îmbrăcat în MDF acrilic alb lucios, conferindu-i un aspect sofisticat și ușor de integrat în diverse stiluri de amenajare interioară.

Ușile mobilei sunt dotate cu butoni eleganți din aluminiu negru mat, oferind un contrast subtil și plăcut. Balamalele BLUM cliptop BLUMOTION cu sistem de amortizare asigură o închidere lină și silențioasă a ușilor, conferind un plus de funcționalitate și confort.

Dormitorul matrimonial

O cameră ordonată și simplă poate aduce o senzație de liniște și armonie. Mobila cu spații de depozitare, organizarea eficientă și minimalismul pot contribui la acest scop. Amenajarea acestui dormitor a fost o adevărată plăcere, având elemente atent selectate și combinate armonios.

Patul tapitat, cu structura din PAL alb și tapiterie din stofa Mexico GELADI și un burete de 10cm, adaugă un element luxos și confortabil. Tablia patului din PAL stejar piatra aduce un contrast subtil și naturalețe în designul general, iar somiera rabatabilă oferă o soluție inteligentă pentru maximizarea spațiului, fiind ideală pentru depozitarea lenjeriei de pat sau a altor obiecte personale.

Dormitorul copiilor

Acest dormitor de copii reprezintă o combinație perfectă de funcționalitate și estetică, oferind un spațiu optimizat pentru doi tineri entuziaști. Mobila, realizată din PAL alb perla și PAL verde pastel, conferă camerei o atmosferă luminoasă și veselă.

Cele două paturi supraetajate sunt o soluție practică pentru maximizarea spațiului. Patul de sus este accesibil printr-o scară din PAL, asigurându-se că micuții se pot culca în siguranță. Patul de jos dispune de două sertare generoase, oferind spațiu adițional de depozitare pentru jucării sau lenjerie de pat.

Holul

Amenajarea interioară a acestui hol emană o eleganță contemporană și funcționalitate rafinată, integrând materiale de calitate și soluții ingenioase. Mobilierul exterior reflectă o combinație armonioasă între MDF acrilic alb mat și PAL stejar piatră, conferind un aspect modern și luminozitate spațiului. Cu detalii atent finisate, picioarele satinate de 5 cm adaugă un element subtil de sofisticare.

Toată mobila este construită cu o atenție deosebită la rezistența la umezeală, fiind căntuită cu un adeziv poliuretanic durabil.

Ușile dispun de butoni eleganți din aluminiu negru mat, iar balamalele BLUM Cliptop Blumotion aduc o închidere lină și silentioasă, oferind un nivel sporit de confort.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Iasmina Cojocaru.