Bucătărie albă în stil scandinav în Dofteana

chameleonfurniture.ro-bucatarie-alba-in-stil-scandinav-in-dofteana-06

Această bucătărie este o îmbinare elegantă între funcționalitate și rafinament, cu o configurare în formă de L, care maximizează spațiul de lucru. Fronturile strălucesc în albul imaculat al MDF-ului acrilic, perfect conturat de marginile netede, căntuite cu tehnologia laser. Carcasele, fabricate din PAL alb și căntuite cu adeziv poliuretanic de cea mai înaltă calitate, garantează o rezistență de neegalat în fața umidității.

Blatul, cu textura distinctivă a stejarului Light Porterhouse, aduce o notă naturală și călduroasă, armonizând perfect cu podeaua. Mânerele de 180mm, subtile și rafinate, aplicate cu migală pe muchiile ușilor, se îmbină armonios cu designul modern. Balamalele de înaltă calitate, marca BLUM, asigură o închidere fină și lină, completată de un sistem de amortizare sofisticat ce adaugă o notă de lux în utilizare.

Corpurile de bază includ diverse spații de depozitare funcționale, cum ar fi corpul cu sertare cu glisiere ascunse BLUM TANDEM, care este ideal pentru organizarea ustensilelor și a accesoriilor de bucătărie. Deasupra acestuia, plita este integrată cu eleganță, asigurându-se astfel o așezare ergonomică a elementelor de gătit. Corpul de colț, conceput sub forma unui corp turn, găzduiește cuptorul la semi-înălțime, permitând accesul ușor și eficient la acesta.

Corpurile suspendate, echipate balamale BLUM cu deschidere normală și amortizare, sunt dotate cu două rafturi interioare ce oferă o soluție optimă de depozitare a ustensilelor și a altor obiecte de bucătărie. Montate cu precizie pe un singur perete, aceste corpuri includ și cel în care este integrată hota, asigurând astfel o ventilație eficientă și o estetică plăcută în bucătărie.

În ansamblu, această bucătărie în formă de L reprezintă o combinație perfectă între estetică sofisticată și funcționalitatea necesară în orice bucătărie modernă. Cu materiale de calitate superioară și o atenție minuțioasă la detalii, aceasta este locul unde frumusețea și utilitatea se întâlnesc pentru a transforma bucătăria într-un spațiu unic și plăcut.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Apartament luxos în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 7, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 7, 2021
Sediu companie în Buhuși
Laurențiu Grădinaru
iunie 13, 2022
Laurențiu Grădinaru
iunie 13, 2022