AMENAJARE SEDUCTION STUDIO BACĂU

Dormitor roșu

Când ne gândim la o viață trăită cu intensitate, cu pasiune, imediat ne apare în fața ochilor culoarea roșu. Tocmai din acest motiv, pentru a oferi vivacitate acestui dormitor, s-a optat pentru această pată de culoare, prezentă în catifeaua scaunului și a taburetului pentru măsuța de machiaj.

Notele aurii combinate cu albul și materialul catifelat indică eleganța și liniștea. Oglinzile cu benzi LED, elementul de impact al acestui dormitor, reflectă lumina într-un mod discret, creând o atmosferă relaxantă și confortabilă.

Patul modern tapițat cu somieră rabatabilă (accesoriu prezent, de altfel, la toate paturile din acest spațiu amenajat) asigură o senzație plăcută la atingere, durabilitate și un spațiu generos de depozitare.

Comoda cu sertare și dulapul, structurate perfect pentru o bună organizare a lucrurilor, au fronturile din MDF acrilic Alb Alpin EGGER, cu detalii din MDF acrilic Gold Inox și au fost căntuite cu laser.

Din același material sunt date și notele aurii de la noptiere, de la tăblia tapițată a patului, riflaje și măsuța de machiaj (pentru care s-a folosit laminarea pe curb, un proces de lucru aparte). Glisierele TANDEM, sistemul de amortizare BLUMOTION, balamalele, sistemul tip on de la BLUM asigură o închidere lină și silențioasă.

Dormitor verde

Pentru acest dormitor, tema principală este vitalitatea și creativitatea, influențată puternic de culoarea verde. Regăsim și aici obiectele de mobilier tapițat cu catifea și culoarea albă, prezente pentru a insufla calmul, confortul și liniștea. Decorul este echilibrat de auriul ce poartă eleganță și care aduce un aer regal.

Pe lângă oglinzile și ramele din MDF vopsit iluminate (din lateralele patului), un alt detaliu spectaculos al acestui dormitor este acela al ușii de la masca de calorifer, realizată prin traforare. Ineditul este reprezentat și prin cele două noptiere placate cu oglinzi fumurii.

Pentru comodă și dulap s-a folosit MDF-ul acrilic Alb Alpin EGGER și cel Gold Inox, prezent de asemenea și în tăblia patului, dar și pe peretele tapițat din spatele televizorului. Mai mult decât atât, sunt prezente și fronturile căntuite cu laser, mânerele aurii și accesoriile de feronerie BLUM.

Dormitor roz

„Cred în roz”, spunea Audrey Hepburn. Tot în roz am crezut și noi când am ales culoarea principală a acestui dormitor. Feminitatea și sensibilitatea sunt caracteristicile dominante ale acestui spațiu, reprezentate de combinația roz-alb, dar mai ales de vazele decorative în care domnesc trandafirii.

Aplicele și liniile aurii metalice date de MDF-ul acrilic regăsit la tăblia tapițată a patului, creează ambianța perfectă a unui dormitor modern ce îndeamnă la visare și la relaxare. Printre riflajele albe realizate din PAL dublat au fost aplicate oglinzi fumurii.

Noptierele și măsuța de machiaj suspendate, care parcă plutesc, dau senzația unei încăperi mai spațioase și mai aerisite. Acestea au fost realizate din MDF acrilic Alb Alpin EGGER în ceea ce privește fronturile, iar canturile Gold Inox creează contrastul perfect între simplitate și eleganță.

Catifeaua de culoare roz folosită la tapițarea patului oferă confortul și liniștea mult dorite într-un dormitor – ca și cum ai dormi pe niște norișori din vata de zahăr, nu?

Bucătărie

Bucătăria este inima unei locuințe – locul unde nu doar se pregătește masa, ci și unde ne adunăm, pentru a împărtăși întâmplările de peste zi, ideile și, de ce nu, planurile noastre. Pe lângă design-ul modern (dat și de riflajele din PAL dublat), luminos, nu am uitat și de caracteristica principală pe care trebuie să o dețină o bucătărie, și anume funcționalitatea.

Blatul alb EGGER din postforming asigură rezistența și durabilitatea necesară unei suprafețe de lucru. Decorurile fronturilor au fost realizate din MDF acrilic Alb Alpin EGGER și MDF acrilic Gold Inox, căntuite cu laser și completate într-un mod elegant cu mânere aurii.

Din punct de vedere al accesoriilor și al feroneriei, calitatea e cea care face diferența: glisierele TANDEM, balamalele și elementele BLUM, coșul Jolly HAFELE, dar și electrocasnicele – toate asigură o bucătărie atât plăcută din punct de vedere vizual, cât și 100% funcțională.

Recepție

De multe ori susținem că prima impresie contează foarte mult atunci când întâlnim pe cineva sau când mergem într-un loc nou. De aceea, conceptul acestei recepții a fost ca primirea oaspeților să se realizeze într-un cadru cât se poate de formal, care să inspire încredere, dar în același timp să existe senzația de căldură și de familiar.

Pentru obținerea acestei caracteristici s-a folosit PAL-ul alb dublat la riflaje, îmbinat armonios cu sigla printată iluminată. Pentru a se completa cu întreg design-ul spațiului, s-a menținut materialul din MDF alb folosit la fronturile corpului cu un sertar si o usa, frumos accesorizat cu mânerele aurii și picioarele metalice în aceeași nuanță.

În ceea ce privește feroneria, regăsim și aici glisierele TANDEM și balamalele aplicate BLUM.

Seduction Studio

Cu o experiență de peste 10 ani, Seduction Studio este cel mai premium studio de videochat din județul Bacău. Au investit in mod constant in toate aspectele, de la amenajările de lux până la aparatura high-tech de ultimă generație. Suntem vechi parteneri ai acestora, deoarece întotdeauna au fost exigenți cu toate detaliile amenajărilor, lucru care ne motivează. Dacă vrei să afli mai multe despre Seduction Studio, intră pe site-ul lor aici.

Materiale

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Apartament din MDF în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 14, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 14, 2021
Bucătărie gri cu riflaje în Onești
Laurențiu Grădinaru
martie 21, 2022
Laurențiu Grădinaru
martie 21, 2022