Casă spațioasă în Onești

Bucătăria

Această mobilă este foarte bine compartimentată, oferind soluții funcționale de depozitare, atât în sertare și dulapuri cu uși, cât și în coșuri Jolly. De asemena, dispune și de un spațiu dedicat sticlelor de vin, fiind foarte atractiv, menit să mențină vinul în cea mai bună poziție pentru a păstra aroma și calitatea.

Fresh, light și liniștit, culoarea oului de rață este o alegere atemporală care arată bine în orice spațiu.

Backsplash-ul este din sticlă printată, care poate fi personalizat în funcție de dorințele clientului, fiind disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje. Sticla este rezistentă în mod natural la apă și bacterii, ceea ce înseamnă că orice stropire din timpul gătitului și nu numai, poate fi curățată fără efort. De asemenea, este extrem de rezistentă la căldură, fiind securizată, acesta este de până la cinci ori mai rezistentă decât orice alt material pentru backsplash.

Living-ul principal

Primul living integrează șemineul care nu are ca scop doar încălzirea, ci servește, de asemenea, ca un element de design important. Unitățile de pe perete oferă cea mai bună opțiune de depozitare, economisesc spațiu și adaugă eleganță camerei.

Locul din lateralul canapelei este destinat zonei de dining și este prevăzut cu o masă extensibilă pentru 12 persoane. Măsuța de cafea este considerată a fi a doua piesă ca importață într-un living, după canapea, deoarece permite servirea băuturilor și a gustărilor, fiind prevăzută cu un mic spațiu de depozitare, delimitat prin rafturi.

Living-ul de la etaj

Cel de al doilea living are un design minimalist datorită unității de perete. Aceasta are un corp care face legătura cu celălalt perete, pe care va fi poziționat televizorul. Au fost alese fronturi fără mânere, pentru a păstra un aspect simplu și elegant.

A fost ales un colțar, deoarece este foarte confortabil, este o alegere eficientă pentru a folosi spațiul și oferă multe locuri fără a fi nevoie de alte scaune sau fotolii. Măsuța de cafea aduce funcționalitate și versatilitate, fiind una din cele mai imporatnte piese de mobilier din living.

Dormitorul A

In primul dormitor piesa centrală este patul tapițat, care se potrivește stilului și nevoilor familiei, care este în topul alegerilor clienților noștri datorită confortului oferit. Au fost integrate două noptiere cu carcasa în nuanța stejarului, cu câte două sertare albe.

Dulapul oferă un spațiu de depozitare foarte bine compartimentat și dispune atât de bară de umerașe, cât și de rafturi. Pentru a suplimenta potențialul de depozitare, comoda pentru televizor este formată din 8 sertare, ideale pentru păstrarea organizată și la îndemână a lucrurilor personale.

Dormitorul B

Pentru cel de al doilea dormitor a fost ales un pat tapițat care este fără îndoială foarte confortabil și face camera să se simtă personalizată și sofisticată. Cele două noptiere conțin 2 sertare ideale pentru a păstra la îndemână lucrurile necesare în apropierea patului. Comoda pentru televizor este împărțită în 6 sertare și oferă un spațiu funcțional și bine compartimentat pentru depozitare.

În același timp, masa de machiaj oferă un spațiu perfect pentru păstrarea organizată și la îndemână a produselor de make-up, de îngrijire personală, a accesoriilor și a bijuteriilor, iar oglinda cu lumini adaugă stil și eleganță dormitorului.

Dressingul

Crearea unui loc pentru dressing este o alegere inteligentă și nu necesită întotdeauna atât de mult spațiu pe cât crezi. În plus, compartimentările optimizate, pot maximiza întreaga încăpere pentru un aspect personalizat și funcțional.

Acest dressing îmbină compartimentările practice cu aspectul estetic, extinde opțiunile de amenajare și sporește potențialul de depozitare.

Funcțional și adaptat dimensiunilor spațiului,având în vedere că acesta se află în mansardă, zona în care înălțimea este mai mică am configurat-o cu unități cu sertare, rafturi și bară de umerașe pentru hainele scurte, iar acolo unde spațiul a permis, am integrat preponderent bară de umerașe pentru hainele lungi.

Niciun dressing nu este complet fără oglindă. Aceasta reflectă lumina și oferă iluzia unui spațiu mai mare.

Baia principală

Masca din prima baie încorporează două lavoare și pe lângă designul elegant, îmbunătățește funcționalitatea spațiului disponibil. Cele patru spații de depozitare cu ușă oferă un loc generos pentru păstrarea lucurilor necesare în baie. De asemena, sertarul și cele două rafturi sunt ideale pentru produsele de îngrijire personală ce se doresc a fi la îndemână.

Pentru un aspect minimalist și compact, a fost integrat un corp cu două uși, care adăpostește mașina de spălat în partea inferioară, iar în cea superioară oferă un alt spațiu de depozitare, care poate fi folosit pentru păstratrea produselor de curățenie.

Baia secundară

În cea de a doua baie masca de chiuvetă este montată pe perete și pare să „plutească” deasupra pardoselii, creând un aspect minimalist și raționalizat, care funcționează bine într-o baie modernă. Aceasta are un design simplu și elegant, care se potrivește de minune întregului aspect al băii.

De asemenea, corpurile suspendate ajută la crearea ideii de spațiu mai mare și sunt o alegere populară în băile contemporane deoarece se potrivesc cu multe stiluri de amenajare. Cele două spații de depozitare ale corpului pentru chiuvetă, alături de dulapul cu două uși oferă suficient loc pentru păstrarea produselor de îngrijire personală, cât și a produselor de curățenie.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Casă luxoasă cu aspecte lucioase în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 14, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 14, 2021
Apartament în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
iulie 26, 2021
Laurențiu Grădinaru
iulie 26, 2021